Vägledning från Gudinnan för v.44

0

Gudinnan Eostre. finns med dig den här veckan och hon kommer med nya möjligheter.

Eostre är en fertilitetsgudinna och en av våra mest kända högtider har fått sitt namn efter henne, nämligen påsken. På engelska heter påsk easter och även väderstrecket öster, east, är uppkallad efter henne. Solen stiger i öster och det ser man som ett tecken på att någonting växer och på våren, växer sig solen starkare och skapar liv.

Så varför kommer hon nu, när hösten står i sin fulla energi och vi går mot vinter? Jo, för att även under den här tiden på året, finns det stora möjligheter till utveckling. Hon visar nämligen att det finns goda chanser att skapa någonting långvarigt och starkt just nu. Kanske går du i tankarna att starta ett projekt på jobbet eller hemma? Eostre visar att din plan är hållbar.

Nu visar hon också att det är en bra tid att rensa bort det du inte längre är i behov av. Det kan vara fysiska ting, känslor eller människor som inte längre gagnar dig och din utveckling. Rensa bort det som är mörkt och negativt. Vi är på väg mot Samhain och det som är det keltiska nyåret. Rensa bort det gamla och känn dig pånyttfödd inför det nya året, den nya energin.  Vi står inför ett starkt energiskifte och bara Du själv kan påverka hur du vill gå in i det.

Gudinnan står vid din sida för att ge dig kraft och en trygg grund att stå på. Spendera tid utomhus och jorda dig. Var i naturens helande energi. Var en del av moder jord, precis som du ska vara.

Vill du veta mera om mig och hur jag jobbar som medium, så kan du läsa mera på min hemsida http://www.sacredjourney.se  Där kan du också beställa min senaste bok Vägen till Gudinnan. Där finner du också en del av sortimentet av det som finns i min butik i Sunne och du kan se vilka kurser och tjänster jag erbjuder.

 

Nu är anmälan öppen till vårens utbildning till Spirituellt Medium. Välkommen med din anmälan!

Jag önskar dig en underbar vecka och en magisk Samhain

Väl mött )O(

Anna Mattsson, medium, healer och författare.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke