Vägledning för v.25

0

Veckan inleds med SommarSolståndet som efterföljs av fullmåne och  midsommar. Det här är en vecka för fullbordan och healing.

Som Prästinna dansar jag till naturens egna sånger och just nu handlar den om skapande och helande. Gudinnan väntat oss i full grönska och det är dags, även för Dig, att blomma.

Hela veckan är fylld av magi och Du ska använda den. Meditera i ljusets kraft och helande. Det är oerhört kraftfullt, men var inte rädd för dem energier du känner.
Dina förfäder finns med dig och be dem om vägledning när vi nu befinner oss i en tid då slöjan mellan världarna är tunn.

Energierna är höga och även helande, men det gör också att vi blir mer känsliga. Det beror på att vi är öppnare och så kanske inte tänker på, att vi också blir sårbara. Se upp så du inte drar på dig förkylning de kommande dagarna. För dig som tar en välförtjänt ledighet, är risken ännu större, så ta väl hand om dig.

Jag önskar dig en magisk vecka?

SommarSolståndet

Måndag 21/6 kl.13.00 håller jag ceremoni där Du kan delta på distans. Du som deltar, får personlig vägledning som sänds till din e-post efter ceremonin.

Sommarsolståndet är en av de viktigaste tidpunkterna för mig som Prästinna och det öppnar upp för andlig lärdom och tillväxt.

Anmäl ditt deltagande till anna@sacredjourney.se senast Måndag kl.11

Pris: 300kr betalas med swish i samband med anmälan till:

123 361 8907

Healing på Midsommarafton

Jag ger distanshealing med personligt budskap på Midsommarafton kl.10.00

Ditt personliga budskap sänds till dig efter avslutad healing.

Anmäl ditt deltagande via Mail till anna@sacredjourney.se

Pris: 100kr betalas med swish i samband med anmälan till: 123 361 8907

Jag behöver din anmälan Senast Torsdag 24/6 kl.20

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Prästinna, Medium & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke