Änglabudskap för V.3

0

Hej fina du!

En härlig söndag morgon, som i alla fall hos mig, bjuder på lätt snöfall och fåglar som ivrigt hackar i sig frön från fågelbordet.

Jag ska ge er nästa veckas budskap från änglarna och idag var det väldigt tydligt. Luta er mot ärkeängel Mikael  om ni någonsin tvekar på något…

Budskap för v.3

Det är en bra vecka om du vill avsluta något. Energibovar finns det runt oss alla, som livnär sig på våra energier. Nu är det dags att kapa banden till dessa! Be ärkeängel Mikael om hjälp. Han ger dig mod och styrka att övervinna dina rädslor. Ibland kan det kännas svårt och läskigt att bryta vissa band, även om man vet att de inte är bra för en. Änglarna finns med dig❤️

Den kommande veckan kan också ge dig nya insikter. Visst har även du något att erbjuda omvärlden? På det andliga planet, likväl som det fysiska, finns det ett syfte för just dig och du har mycket att ge till andra. Lyssna till ditt högre jag❤️  Ibland överraskar man sig själv.

 

Jag hoppas att ni alla får en underbar vecka!

Väl mött!  Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke