Vem bär ansvaret för Ditt liv och Din utveckling?

0

Hej fina du?

Idag får vi äntligen se solen. I alla fall i Värmland. Som jag har längtat efter värmen!

Idag tänkte jag ta upp ett ämne, som precis som det förra inlägget, kan vara känsligt. Det är nämligen det egna ansvaret.

Jag har märkt att många människor lägger ansvaret för deras lycka och välmående i andras händer. Detsamma gäller även den personliga och andliga utvecklingen. Vilket vi verkligen bara kan ta ansvar för själva.

När du visualiserar din lycka, vad ser du då? Vad behöver Du för att vara lycklig?

Lägger du det ansvaret på dig själv eller någon annan? Kan du själv skapa den lyckan?

Bär Du själv ansvaret för din personliga och andliga utveckling? Kan du själv visualisera den vägen Du behöver gå för att utvecklas?

Det här är frågor som Du bör ställa till dig själv och ta dig tid att verkligen fundera på svaret. Det handlar om Ditt liv. Tar du till vara på de verktyg du får, för att komma framåt inom det Du vill utvecklas? Tar Du dig tiden att komma närmare dig själv, för inre reflektioner? Kan Du se Din del av ansvaret, om något inte gått så bra som du förväntat dig?

Många frågor, med olika svar. Ett svar som är unikt för just Dig och ett svar som vilar på Dina axlar.

Jag håller många kurser för människor som önskar utveckla sig andligt och personligt. Det innebär att man kan vara helt nybörjare eller även ha lite erfarenhet. Det alla ändå har gemensamt är intresset att utvecklas. Det intresset behöver också finnas när kurshelgen är över. Intresset behöver finnas även när någonting känns svårts. Intresset behöver finnas även när man själv går igenom något tungt. Att utvecklas andligt är ingenting man bara kan jobba på ibland, eller när man får lust, tid eller ork. Det andliga finns med i allt du gör, oavsett om du är hemma, på jobbet eller på semester. Vår själ tar aldrig paus.

Det tar tid att utvecklas, så man ska inte inbilla sig att man är fullärd efter en helg, två helger eller ens ett år. Den andliga och personliga utvecklingen pågår under hela livet och är man inte villig att göra jobbet, så ska man ta sig en riktigt funderare på om man verkligen är redo.
Det här kan uppfattas som om jag dömer, men det gör jag absolut inte! Vi är alla på olika platser i livet och det kan vi också vara. Men man ska vara beredd att ta ansvar för sig själv, sin utveckling och sitt liv. Ingen annan kan göra det åt dig.

Den andliga utvecklingen är fantastik, djup, mörk, ljus, kärleksfull och ibland skrämmande. Det är för att vi måste möta alla aspekter av oss själva, för att till fullo förstå och kunna se helheten. Det är ingenting man kan läsa sig till, utan alla har en egen unik resa att göra. En resa som ibland kan vara väldigt ensam, men det är också så det måste vara. Vi kan inte förvänta oss att ha någon som stöttar oss hela tiden, eller hjälper oss upp när vi faller. Vi behöver själva vara den personen. Den som peppar, stöttar och reser sig upp. Var och hur man finner den styrkan är olika och Du måste finna den själv.

Lägg tid på den egna utvecklingen och var inte rädd för att börja din resa framåt. Du kommer inte att ångra dig!

Jag önskar dig en magisk helg?

Vill du veta mera om mig och hur jag jobbar som medium, så gå in på hemsidan http://www.sacredjourney.se där du kan läsa om de kurser och utbildningar jag håller. Du kan också handla i min webbshop eller boka medial vägledning.

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke