Gudinnans energier

1

Hej fina du!

Jag arbetar som medium, men går också min väg till att bli Avalon Prästinna och det innebär att jag jobbar med Gudinnans energier. Jag får ofta frågan vem eller vad Gudinnan är och hur jag kommunicerar med henne. I det här inlägget tänkte jag prata lite om Henne. 

När jag pratar om Gudinnan, så pratar jag om Henne som Urmodern. Den som vi alla kommer ifrån. Hon är alla sidor av dig själv och hennes egna aspekter brukar personifieras genom alla de hundratals olika Gudinnor som blivit namngivna genom årtusenden. Alla är de Gudinnans alla ansikten. Även ditt.

När man pratar om en specifik Gudinna, så pratar man om en speciell sida hos Gudinnan. För att vi lättare ska förstå Gudinnans olika egenskaper, så namnger vi dem.  Man pratar om om Gudinnans tre olika aspekter; Jungfrun, Modern och Den gamla. Det är de faser Hon genomgår varje år och Hon följer årshjulet. Det är det som gör Henne så fantastisk och magisk. Hon visar verkligen att vi ideligen går genom olika faser och ibland står vi som nya och okunniga, för att utvecklas och fyllas med kunskap. Alla faser måste få existera och alla är lika viktiga. Det är också de faser vi går igenom i livet.

Att arbeta med Gudinnan, handlar om att jobba med Moder jord. Hon finns i naturens alla skapelser. Hon Är naturen.  Jag följer årshjulet och tar aldrig Moder Jord för given. Hon har sina egna cykler och jag gör mitt bästa för att leva efter dem. Ibland är det svårt i den här moderna tiden, men genom att hålla sig jordad, så når man hela vägen fram.

Jag har alltid vetat att Gudinnan varit den som visat mig vägen och jag har alltid vetat att det är Hon som förser mig med magi. Gudinnans energier finns inom dig och överallt omkring dig. Hennes  aura, är jordens aura. Jordens aura, är din aura. Vi är alla ett och genom att leva därefter, så inser man också värdet av allt liv, vare sig det är djur, människor eller växter. Allt levande finns inom dig, precis som att Du finns i allt levande.

Att jobba med ceremonier och ritualer kring årshjulet, handlar mycket om att hylla och visa tacksamhet mot Gudinnan; Moder jord. Naturen har gett oss livskraft och försett oss med mat. Kan vi vara annat än tacksamma? Här kanske många undrar över alla de orättvisor som finns ute i världen och för att vara lite krass, så är det orättvisor som vi själva dragit på oss. Naturen skapar inte orättvisor eller kaos. Det gör vi människor. Vi är specialister på att skapa problem när det egentligen inte finns några. Vi är duktiga på att skapa rädslor, speciellt när det inte finns någon egentlig orsak att vara rädd.

Här känner jag att frågan om naturkatastrofer hänger i luften. Det är en naturlig del av Moder jords cykler. Hennes rörelser. Vi ska inte se hennes reaktioner som ett straff. Hon väljer inte när eller var vulkanerna ska få ett utbrott. Hon kan heller inte påverka när jordens plattor ska stöta samman och skapa en jordbävning. Hon är vild till sin natur och hon lever i alla sina aspekter, utan att be om ursäkt för det. Hon är solen och månen. Hon är haven och öknen. Hon är den iskalla drivande isen och hon är regnet som öser ned. Hon är lugnet och hon är stormen. Hon är den mullrande åskan och hon är den ljuva sommaren.

Lär man sig att leva Med Henne och inte Emot Henne, så får man också en djupare förståelse för Hennes skapelse och det hon går igenom. Vi människor lever också i cykler, men vi lever också i förnekelse och vill inte alltid erkänna alla våra olika sidor. Vi kanske skäms för vår ilska eller räds våra känslor. Kanske förnekar vi kärleken eller förtränger sorgen. Att leva med och i känslorna, med naturen och med cyklerna, gör dig till en friare människa som också har starkare tro på sig själv.

Jag hoppas att det här har gett dig en bild av Gudinnan och vem och vad Hon är.

WORKSHOP

MEDIAL UTVECKLING 3-4 JULI 2021

Under två dagar får du upptäcka dina mediala förmågor. Du som deltagare får också prova på att använda dig av färger för att måla själsporträtt och auramålningar.

Här får du arbeta på ett multidimensionellt plan och använda alla dina sinnen.

PLATS: Sacred Journey Ekebyvägen 54. Sunne

TID: 3-4 juli kl. 10-17

PRIS: 1.600kr inkl. kurskompendium och fika

Anmäl dig via hemsidan https://www.sacredjourney.se/kurser-och-event/ 

Du som läser här, är välkommen att delta på distanshealingen på Fredag 11 juni kl.10-11  Alla deltagare får ett personligt budskap sänt till sin e-post efter avslutad healing. 

Du anmäler ditt deltagande genom att maila till anna@sacredjourney.se

Ditt deltagande kostar 90kr och det betalas med swish till 123 361 8907

Jag behöver ha din anmälan SENAST TORSDAG 10/6 KL.19,00

På hemsidan http://www.sacredjourney.se kan du läsa mera om mig och hur jag jobbar som medium och även boka tjänst eller anmäla dig till någon av mina kurser och workshops.

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Lena den

    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Kärlek, god energi och att vara tillfreds. Ta emot det positiva som lyfter , skjut undan det negativa som är tärande. Se dig omkring nu i sommarens prakt och känn att detta är helt magiskt.

Lämna en tanke