Upplysningens tid är Nu!

0

Hej fina du!

Idag tänkte jag skriva lite om utveckling och hur vi alla utvecklas genom hela livet. Vi kan aldrig anse oss som fullärda, för då skulle det inte finnas någon mening med att leva på jorden. Det finns några få som lever enbart för att verka som lärare åt andra och till dessa hör de uppstigna mästarna som hade ett viktigt syfta med sina liv: Lära ut den andliga vägen.

Många är vi som nu vandrar längs med våra stigar som leder oss till insikter om oss själva och livet. Det är stigar utformade speciellt för oss och som finns till för vår andliga och personliga utveckling. En utveckling som pågår hela livet. Man kan ta hjälp av de uppstigna mästarna för att komma vidare på sin väg framåt.

Vi har alla ett val när det kommer till utveckling och det är inte alls alla som känner sig redo, eller för den delen intresserade, av att utvecklas. Många människor lever i det materiella och ser inget behov av att utvecklas andligt. Det betyder inte att de står stilla i sin utveckling, utan det kan bero på att de har andra saker att lära sig i livet. Vi behöver nämligen lära oss om livets alla aspekter och då även hur det är att leva i sitt ego.

En del hävdar att de människor som lever endast i sitt ego, inte levt så många liv och inte har kommit så långt i sin andliga utveckling. Men så behöver det givetvis inte alls vara. Det handlar inte alltid om hur många liv man levt, utan vad man lärt sig i liven. Det kan också handla om att man lever för att lära någon annan och då är det inte fokus på den egna andliga utvecklingen. Anledningen att jag nämner det här, är att människor alltid är så snabba med att döma andra. Speciellt om man anser sig vara bättre än någon annan.

Jag möter många människor, som befinner sig på olika platser i livet och den andliga utvecklingen. I min lära som Prästinna, så är vi alla en och samma och det betyder också att ingen står ensam. Vi är här tillsammans och det är också så vi utvecklas. Ingen av oss skulle kunna röra sig framåt, utan sin medmänniska. Det är gemenskapen med andra människor som lär oss vad ont och gott är. Våra handlingar lär oss vad tacksamhet och skuld innebär. Naturen lär oss att vara ödmjuka och djuren lär oss att visa hänsyn.

Under de senaste årtusenden, har människans begär för makt och pengar varit stort. Man har krigat för att avgöra vem som ska leda ett folk och man har krigat för att avgöra vems Gud man ska tillbedja. Människan har krigat för att visa vems pengar som är mest värda och man har dödat för att visa vilka liv som är värda att leva. Mänskligheten har alltså genomgått en tung och intensiv lärdom om egot. Många människor har börjat vakna och inser att, om egot får styra, så kommer krigandet och dödandet att fortsätta.

Så vad händer nu?

Det är viktigt att mänskligheten nu går samman och rör sig mot upplysning. Vi behöver inte längre bråka om makt och pengar, för det har vi gjort under väldigt lång tid. Vi vet att det inte leder oss framåt, utan snarare tvärtom; ett destruktivt liv, leder dig bakåt och längre bort från upplysning. Om vi istället tar lärdom av de senaste tusen åren, så kommer vi få en värld som vi kan kalla ett paradis. Det är nämligen det vi ska sträva efter.

Vi befinner oss i Vattumannens tidsålder, vilket är tid för upplysning och utveckling. Det är dags och vi kan lyckas om vi bara vill. Det krävs att vi alla strävar mot samma mål: Att leva i kärlek och respekt för andra människor, djur och jorden vi lever på.  Så, vad händer då med de människor som nu lever i sina egon?

Många kommer få ett abrupt uppvaknande och för en del kommer det kanske dröja innan de förstår varför det är nödvändigt. Men det som är viktigt att komma ihåg, är att alla har sin egen resa att göra. Känn ingen frustration över dem som inte förstår. Känn ingen ilska mot dem som ännu inte kan se helheten. Det kommer de göra när de är redo. Merparten av mänskligheten är redo och det höjer den globala energifrekvensen, vilket kommer göra utvecklingen lättare för alla. Bara man inte arbetar emot den.

Kom ihåg att du är del av någonting större och att allt inte enbart handlar om dig eller mig. Saker och ting sker när det är meningen och nu är det meningen att mänskligheten åter ska vakna.

Välkommen att anmäla dig till distanshealing Fredag 11/6 kl.10.00

Du kan delta därifrån Du befinner dig och Du får också ett personligt budskap sänt till din e-post efter avslutad healing.

Jag behöver ha din anmälan SENAST TORSDAG 10/6 KL.19.00

Anmäl dig via mail till anna@sacredjourney.se

Deltagandet kostar 90kr och betalas med swish till: 123 361 8907

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke