Veckans vägledning v.26

1

Det är en ny energi som vi går in i den här veckan. För vissa av oss kan den kännas som en lättnad, medan den för andra kan uppfattas som tyngre och segare.

Gudinnan visar en stund för vila och jordning. Det har varit en tid då mycket energi förbrukats och nu är det dags för återhämtning. Nog har du förtjänat att vila ut under gröna gräset?

Den här veckan ger inte så många överraskningar, utan är en ganska stillsam vecka. Önskar man mera fart, så får man själv vara den som står för festen. Moder jord har precis gått igenom en  stor förändring och behöver tid att finna balans. Hon råder dig att inte känna dig framåt, utan luta dig tillbaka och finn ro.

Eftersom det här är en lugn period, så kan det hända att du får svar på en fråga som du länge grubblat på. Svaren finns inom dig och när du vänder ditt fokus inåt, så finner du din inre visdom.
Lyssna till fåglarnas kvittrande sånger och låt dig inspireras av naturens skönhet.  Gör något kreativt under den här veckan; måla, skriva eller kanske skapa i lera.

Det är en bra tid att börja jobba med sig själv och den egna utvecklingen. Vi är i en tid då vi behöver komma närmare oss själva och då lär vi också känns oss själva bättre. Acceptera alla dina sidor och egenskaper och blotta dig själv för ditt inre att skåda. När du väl börjat din res, så kommer du inte ångra dig.

Jag önskar dig en magisk vecka?

Önskar du lära dig mera och utvecklas på ett personligt, andligt och medialt plan? På hemsidan http://www.sacredjourney.se finner du alla mina kurser och tjänster som jag erbjuder.

I Sunne, i vackraste Värmland, finner du min butik och mottagning. Aktuella öppettider finner du på hemsidan och Facebook/Instagram

 

Väl mött

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Lena den

    Jag har känt mig såå harmonisk de senaste dagarna och idag. Inte hänt på lääänge……
    Fullmånen störde min sömn som vanligt och drog vatten ur mig, men den tid vi har nu är ju såå härlig, underbar och helt ljuvlig med allt som blommar, grönskar och att bara lyssna till fågelkvitter är ren meditation. I alla fall för mig?. Försöker bara vara?

Lämna en tanke