Vad gör egentligen andarna på andra sidan?

3

Hej fina läsare!

Jätteroligt med den fantastiskt positiva responsen jag fick på min bloggserie om andra sidan! Tusen tack alla ni som följer och läser min blogg.

En läsare undrade vad som egentligen görs på andra sidan och vad som händer med de själar som fastnar och inte kan ta sig från jorden. Kan det rent av vara så att de inte vet om att de är döda? De här frågorna tänkte jag besvara med det här inlägget.

Trevlig läsning!

Jordbundna andar

Många av er har säkert upplevt någon form av fenomen eller besök från andevärlden. Oftast så handlar det om våra nära och kära som kommer på besök och egentligen ingenting som vi behöver vara rädda för. Ibland händer det att vi råkar ut för andar och entiteter som för oväsen och som vi faktiskt känner obehag ifrån. Dessa kan vara andar som är platsbundna eller sitter fast på jorden av andra orsaker.

Alltid när jag har stött på en platsbunden ande, så har det handlat om en ovilja att lämna den fysiska världen bakom sig. Oftast är anden då fast i det materiella. Det kan vara sitt hem eller någon annan plats som den tyckte mycket om i sitt jordeliv. Det kan ju ställa till mycket besvär för de levande människor som försöker leva på platsen. Om någon är fast i ett hus, så märker snart de som bor där, att någonting inte riktigt står rätt till. En platsbunden kan ha olika skäl att stanna kvar och en del vill egentligen inte stanna kvar, men finner inget sätt att ta sig därifrån. När det händer, så kan det bero på känslomässiga trauman som gör att de först haft svårt att acceptera det faktum att de dött och därmed heller inte kunnat se det ljus de behöver följa för att komma till andra sidan. Eller, det handlar egentligen inte så mycket om ljus, som om kärlek. Det är nämligen kärleken som tar dem till andra sidan. Ljuset använder vi för att förstärka känslan och viljan att gå vidare.

Många som haft nära döden upplevelser, vittnar om ett ljus och att det känns lockande att följa det. Ljuset finns där för att visa vägen och leda fram till den plats vi ska vara på efter vår död. Det är inte meningen att vi ska vandra kvar på jorden, utan vi ska vidare.

Vissa andar vet inte om att de är döda och då kan det vara besvärligt att få dem att förstå och få över dem till andra sidan. De är självklart i en annan dimension, men inte i den rätta dimensionen. de är fast i en mellan-värld och det är när de befinner sig i den mellan-världen, som vi kan se och känna av dem.

När vi dör, tas vi emot av våra guider och kanske även någon släkting som kommer för att möta oss. Om själen inte kan acceptera sin död, så kan det också vara svårt för den att uppfatta eller lita på dem som kommer för att möta. Vi är komplexa varelser, även efter vår död. Det största problemet då, är att anden då inte är mottaglig för att ta emot hjälp från andra sidan. Den kan ha lika svårt att uppfatta dem, som vi har.

Vad gör de på andra sidan?

Det här är en klurig fråga. Alla andar som jag kommunicerat med, visar mig olika. det beror lite på vad de tyckte om att göra när de levde på jorden. När vi befinner oss på platsen där vi får gå igenom det gångna livet, så kan det vara så att vi fortfarande identifierar oss med den person vi var på jorden. Oftast har de inga svårigheter att ta den skepnaden, för att vi ska känna igen dem när de kommer på besök.

De har inget behov av att äta, dricka eller sova. På andra sidan är vi i vår renaste energiform och lever av kärlek. De som fastnar i det liv de levt, kan fortfarande känna ett behov av det jordiska och det materiella. Men när de väl går vidare, så försvinner det begäret. Meningen är att vi ska ta till vara på de lärdomar vi fick på jorden och använda den för att höja vår energifrekvens.

Vi vill gärna tro att våra nära och kära har det bra och att de får göra det de älskade mest av allt. Det är en jättefin tanke, men egentligen så önskar jag att de helt kan släppa sitt jordeliv och gå vidare i sin utveckling. För så länge som vi är kvar i det jordiska och materiella, så är vi kvar i vårt ego. Det är det vi måste befria oss från, för att komma vidare och utvecklas.

Jag rekommenderar dig att själv söka svaren inom dig. Gå kurser, läs böcker och ta reda på allt det du tycker är intressant och det du själv känner är viktigt. Vi är i en period då hela jorden ska gå genom en energihöjning och det är heller ingen slump att du valt att läsa den här texten, eller att du vaknat upp för det andliga. Vi är alla andliga varelser och allt levande är Ett. Du är Ett med andra människor, djur och natur.

Vill du veta mera om mig som medium, så gå gärna in på hemsidan http://www.sacredjourney.se Där finner du också kurser och utbildningar inom det andliga och mediala. Just nu ger jag Dig 20% rabatt när du anmäler dig till någon av mina kurser, eller bokar en tjänst.

Följ mig gärna som medium på Facebook: @Sacred Journey och på instagaram: @anna_mattsson_spiritualmedium

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Michaela Anhuth den

    Kändes trygg o lung o läsa om döden, man fundera ju , vad som händer, efter det tuffa livet här på jorden?❣️

  2. Sandra den

    Hej Anna! Tack för en fin bloggserie & för detta fina inlägg. Hittade din blogg via en Facebook grupp vi båda är med i. Har en sak jag inte riktigt förstår & testar att fråga dig. Du beskriver hur vi är samma person när vi går över till andra sidan, intressen, familjen som möter osv., men hur funkar det då mer reinkarnation? Blir vi inte liksom nån annan i varje livstid?

    • annam den

      Hej!
      Vad roligt att du tycker om min blogg? Jag tror att vi hela tiden behåller vår innersta kärna, oavsett vilket liv vi lever. Vi inkarneras ned till jorden som olika personer, men vi har ändå samma själ.
      Väl mött )O(
      Anna

Lämna en tanke