Vägledning för v.39

0

Den kraftfulla Gudinnan Morgana kommer med veckans vägledning.

Morgana kommer med höstens mognad och hon visar att det är dags att du mognar i dig själv och dina beslut. Morgana är en trippelgudinna och går under flera namn och byter skepnad när hon behöver. Du kan nu behöva vara lite flexibel. Du har många strängar på din lyra och det är inte alltid så lätt att få vardagen att gå ihop.

Med höstdagjämningen kommer också en tid för balans och eftertanke. Morgana visar på flexibilitet, men också att du behöver mer balans i livet. Prioritera så du inte glömmer dig själv.

Ta kommandot över ditt liv och din vardag. Känn att du är redo att ta emot din framtid så som det är menat. Den här veckan ser positiv ut vad gäller studier och förändringar på jobbet. Det kan mycket väl vara nu som du bestämmer vad din framtid ska bringa. Utveckling är ett nyckelord!

Meditera över din inre drivkraft och lyssna till ditt högre jag. Du är redo att ta nästa kliv uppåt både personligt och andligt. Energierna vi vibrerar starkare och din mentala förmåga är starkare. Du kan nu få besök från andra sidan, som kommer för att ge dig en hälsning.

Önskar du en personlig vägledning, kan du boka den på min hemsida www.sacredjourney.se Följ gärna min sida på Facebook www.facebook.com/sjalaljus/

Jag önskar dig en underbar höstdagjämning och fin vecka!

Väl mött!

Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke