Underbar dag i vacker miljö

0

Hej fina du!

Jag skulle vilja dela med mig om en underbar dag som jag hade äran att få uppleva på Kristi himmelsfärd.

Du vet den där känslan när allt bara faller på plats och man förstår varför man träffat vissa människor? När alltet visar sitt vackra ansikte och universum har lett dig i precis rätt riktning. Precis den känslan infann sig för mig.

Jag blev inbjuden att hålla en workshop på vackra Sund Gård, i Deje Värmland och givetvis sa jag ja!

Jag möttes av den underbaraste av platser, där man inte kan känna sig annat än välkommen. Man känner en enorm tacksamhet när man får möjlighet att jobba i sådan miljö och möta nya spännande människor.

Under workshopen höll jag en kristall ceremoni och gav även healing till alla deltagare. Det blev mycket meditation, skratt och underbar mat som Ingla lagat från naturens egna skafferi.

Jag försöker alltid förmedla på alla mina kurser, att allt du någonsin behöver, finns redan inom dig. Du finner inte kraften i saker, utan du lägger din kraft i de föremål du använder.

Tack Ingla och Sund Gård för en härlig dag!

Vill du veta mera om mig och hur jag arbetar som medium, så kan du gå in på hemsidan http://www.sacredjourney.se där du även finner min webbshop. Om du inte är en nätshoppare , så kan du göra ett besök i min fysiska butik på Ekebyvägen 54. Sunne 

Jag erbjuder Andlig & Medial Coachning online, där Du varje vecka får allmän och personlig vägledning, samt en vägledd meditation sänd till din e-post. Det ingår också 30 minuter coachning via telefon varje månad. Pris / månad är 350kr som faktureras till din e-post. Välkommen med din anmälan!

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke