Vägledning för v.13

1

Veckan inleds med fullmåne och Gudinnan viskar att den kommande veckan kan komma att bjuda på förändringar.

Gudinnan uppmanar dig att ta hand om dig själv och slarva inte med sömnen. Den kommande veckan kräver fokus och framförallt ork. Se till att få din återhämtning!

Vi går också in i påskveckan och många har av den orsaken kanske mycket att stå i. Glöm inte att njuta också!
Gudinnan visar att du kan förvänta dig en nyhet den här veckan. Du som söker förändring i ditt arbete ser ut att ha goda möjligheter just nu. Energierna rör snabbt på sig och mycket kan hända på kort tid. Håll ögonen extra öppna på skärtorsdagen.

Veckans första dag; Måndag, kan vara lite av en oviss dag. Energierna är laddade kring den här dagen och du bör inte ta några stora beslut utan att först tänka igenom dem ordentligt. Det kan vara fullmånen som gör Måndagen lite ostabilt, så försök hålla dig jordad och eftertänksam.
Gudinnan visar annars en härlig vecka och jag hoppas givetvis att du får njuta av några dagars extra ledighet. Till dig som ändå måste jobba säger jag; Du är fantastisk!

Jag önskar dig en magisk vecka!

Kika gärna in på hemsidan om du vill veta mera om mig och hur jag jobbar som medium. Nu är slutspurten på mitt ”Mars-erbjudande” där du får 20% på alla kurser och tjänster. Så skynda in att anmäl dig till en intressant kurs eller boka en medial vägledning eller privatsittning.


Följ mig gärna på Facebook @Sacred Journey och på Instagram @anna_mattsson_spiritualmedium

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Thomas den

    Tackar för dom fina orden i detta budskap

Lämna en tanke