Vägledning för v.22

0

Gudinnan saktar ned och vilar i sina andetag. Moder Jord har fött fram sommarens grönska och värme och även du har gett av din energi för sommarens intåg.

Månen är i sin sista avslutande fas och kommer så vara under hela veckan. Med Merkurius i retrograd, så gör vi klokt i att andas och jorda oss. Gudinnan ber dig att sakta ned på tempot och inte förhasta dina beslut. Problem som uppstår, löser du bättre genom att meditera och sova på saken.

Undvik att stressa upp dig och ta en sak i taget. Om mycket ligger på ditt bord just nu, så delegera hellre ut det till de som finns omkring dig. Styr upp med fast men lugn hand. Ingenting blir bättre av att du jäktar.

Det finns också risk för missförstånd, så var noga med Hur du uttrycker dig. Det är förstås lika viktigt att lyssna ordentligt och inte vara för snabb att döma eller agera.

En bra vecka för att vända sig inåt och rensa bort blockeringar. Håll dig balanserad och meditera för jordning och rensning.

Jag önskar dig en magisk vecka?

Vill du veta mera om mig och hur jag arbetar som medium, så finns hemsidan http://www.sacredjourney.se  

Där kan du handla i webbshoppen, boka en vägledning eller anmäla dig till någon av mina kurser. Det är ännu möjligt att anmäla sig till höstens utbildning till Spirituellt Medium. Du kan läsa mera om den och anmäla dig, på hemsidan.

Distanshealing Fredag 4/6 kl.10-11 Du kan delta därifrån Du är. Healingen kommer alltid fram och jobbar precis där den behövs som mest. Alla deltagare får ett personligt budskap skickat till sin e-post efter avslutad healing.

För att delta, skickar du ett Mail till anna@sacredjourney.se

Deltagandet kostar 90kr och betalas med swish till 123 361 8907

Jag behöver ha din anmälan SENAST TORSDAG 3/6 KL.19.00

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke