Vägledning för v.12

0

Vi har precis gått igenom ett av de viktigaste skiftena under året. Vårdagjämningen som var igår, har skapat balans i ljus och mörker.

Gudinnan står redo att hjälpa dig med nya projekt. Vi går in i den här veckan med ny och stark energi, redo att gå mot nya mål. Det är dags att krypa fram från ditt skal och rensa bort det negativa som kanske fastnat i ditt energifält under vinterns mörka månader.

Använd dig av den energi som nu naturligt finns omkring dig. Allt är under tillväxt och går mot nya och ljusare tider. Det gör även Du. Gör planer och sätt mål för det här året. Nu finns orken att verkligen ta dig framåt.

Ta gärna hjälp av kristaller för att manifestera det du vill ha. Du kan t ex ta en bergkristall och ladda den med solens värme och styrka. När sedan med dig kristallen för ett positivt tänkande och styrka från solens kraftfulla strålar.

Gudinnan visar på en viss risk att ramla ned i gamla och destruktiva mönster. Inte de mönster du befann dig i vintras, utan sådana som du sedan länge tagit dig ur. Var vaksam så du inte påverkas att gå tillbaka till något som inte är bra för dig. Kom ihåg: Du är stark, Du är redo att gå vidare och Du klarar vad helst du väljer att göra!

Gudinnan rör sig nu tillbaka med ett leende och väntar på att Du ska ta steget framåt.

Jag önskar dig en magisk vecka!

Följa gärna mig som medium och healer på min facebooksida Sacred Journey och på Instagram @anna_mattsson_spiritualmedium 

På hemsidan  http://www.sacredjourney.se kan du boka medial vägledning och anmäla dig till någon av mina kurser. Under mars månad får Du 20% rabatt när du köper en tjänst eller en kurs.

Du finner även en webbshopp där Du som följer min blogg får 15% rabatt på ditt första köp, när du handlar för minst 400kr. Ange koden annam i kassan för att ta del av erbjudandet.

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke