Vägledning för v.11

0

Vi går in i vecka 11 med skapande energier. Månen har vänt från att vara avtagande till att återigen växa i fas mot fullmåne.

Gudinnan visar kreativitet och nyskapande. Nu finns stora möjligheter att påbörja någonting nytt och våga prova nya vägar.

Du kan uppleva att gamla minnen kommer upp och rör runt i dina känslor. Försök acceptera känslan utan att gräva ned dig i orsakerna. Energierna rör sig snabbt och därför kommer vissa saker tillbaka till dig. Det gäller även positiva minnen, så det behöver inte enbart betyda något negativt. Men det är så, att det är det negativa vi tenderar att fastna i.

Gudinnan visar regnbågens alla färger och vill ge dig healing. Ge dig själv tid till återhämtning och läkning. Du kan känna dig trött och uppleva det svårt att tanka nu energi. Det beror på att mycket händer just nu. Kompromissa inte med din egentid, utan planera in tid för dig själv och det Du behöver och vill göra.

Spendera mycket tid utomhus och känn in den sprudlande energin som omger oss nu. Moder jord börjar långsamt vakna upp från sin vintervila och mycket händer i uppvaknandet. Detsamma gäller även Dig. Tillåt dig att vakna upp och upptäcka dig själv på ett nytt och andligt sätt. Möjligheterna är många och tiden är Din!

Under mars månad firar jag min butiks ettårsdag och därför får Du 20% på alla mina tjänster och kurser. Du kan läsa mera och boka på hemsidan http://www.sacredjourney.se 


Där kan du också läsa mera om mig och hur jag jobbar som medium. I webbshoppen kan du också köpa min senaste bok Vägen till Gudinnan.


Jag önskar dig en magisk vecka❤️

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke