Vägledning för v.14

0

Gudinnan kommer med ny energi. Hon sträcker ut sina armar och tar ett djupt andetag. Nu är tid för kärlek och romantik.

Det väntar en ljuv och kärleksfull vecka. Energierna har skiftat och vi lämnar bakom oss det mörka. Blicka framåt och släpp in kärleken i ditt liv.

Planera ditt liv och skapa den framtid du drömmer om. Ge kärlek till dig själv genom att förverkliga dig själv och ditt liv. Det finns mycket energi att tanka nu, så passa på att ta in syre och kraft.
Förnya dig själv och dina tankar. Välj det som för dig framåt på det sättet som är rätt för dig.

Gudinnan ber dig dock att ha tålamod. Det kan finnas stunder då du vill framåt fortare, men forcera inte. Var sak har sin tid och ibland är det bästa att låta universum stå vid rodret. När någonting är meningen, så kommer det till dig förr eller senare.

Spendera tid utomhus och låt vårens energier omhulda dig. Behöver kraft, så ställ dig med fötterna i jorden och låt din kropp ta in den närande energin. Sträck upp armarna mot himlen och ta emot solens livgivande strålar. Du är en del av moder jord och precis som växterna och djuren, är du också beroende av Hennes omvårdnad.

Ge kärlek till dig själv och din omgivning. Visa tacksamhet mot vår jord och det du får från henne.

Jag önskar dig en magisk vecka?

Vill du veta mera om mig och hur jag jobbar som medium, så titta gärna in på hemsidan  http://www.sacredjourney.se där kan du också köpa min senaste bok; Vägen till Gudinnan. 
Där kan du också se vilka kurser och tjänster jag erbjuder.

Annas senaste bok ”Vägen till Gudinnan”

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke