Vägledning för v.23

1

En vecka med många insikter är att vänta. Du är extra klarseende och avslöjar de personer omkring dig, som bara använder dig för sin egen vinning.

Det är en vecka som kan föra med sig en hel del överraskande upptäckter. Nu går det inte att ljuga eller spela teater. Att sitta på allt för höga hästar, kan nu vara ytterst riskabelt, eftersom fasader kan rämna och sanningar komma fram. Du ser personer för vad de egentligen är!

Detsamma gäller även dig själv. Du kan inte längre blunda för den Du Är. Acceptera dig själv för den du är. Ta fram alla dina fantastiska egenskaper och låt dig inte nedslås av dina egna tankar eller för den delen, andras tycke och tänkande om dig. Du är redo att stå i full blom och för det, behöver du ta bort alla tvivel om dig själv.

Sätt dina pengar planer i verket och låt dig inte påverkas av dem som vill dra dig bakåt. Det gör de bara på grund av avundsjuka och eget dåligt självförtroende. De släcker hellre någon annans ljus, för att själva se bättre ut.

Jag önskar dig en magisk vecka?

Distanshealing Fredag 11 juni kl.10.00 Du kan delta därifrån Du befinner dig. Healingen kommer alltid fram och verkar där den behövs som mest just nu. Alla deltagare får ett personligt budskap sänt till sin e-post efter avslutad healing.

Anmälan via Mail till anna@sacredjourney.se

Pris: 90kr

betalas med swish till: 123 361 8907

Du kan läsa mera om mig och hur jag jobbar som medium, på hemsidan http://www.sacredjourney.se

Där kan du också läsa mera om de kurser och workshops jag håller, eller boka någon av mina tjänster.

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Lena den

    Tacka gudinnan från mig! Tar till mig allt som kommer till mig nu?

Lämna en tanke