Vägledning för v.3

2

I öster ser jag solen påbörja sin färd upp mot himlen. Ljuset och energin är på väg tillbaka. Vi har ytterligare ett par veckor kvar till Imbolc, så kan jag ändå känna den spirande känslan av vår.

Det Gudinnan visar för den kommande veckan, är många startgropar. Det öppnar upp för fler möjligheter nu och det kan till och med vara så att du får ny energi. Arbete och hobbies kan förändras och det fort!

Flexibilitet är bra och kanske även nödvändigt. Förändringarna kommer inte bara utifrån, utan framför allt från dig själv. Rastlösheten kan pocka på i början av veckan och göra helgen lite extra spännande.

Vill du ha vägledning i ditt yrkesval, så be Gudinnan visa dig den väg som är menad för dig. Hon manar dig att inte sitta stilla och bara vänta, utan vara aktiv i ditt sökande.

En härlig vecka med mycket positiva och föränderliga energier. Var inte rädd om det för med sig extra arbete. En förändring är en process som ibland kräver både tid och jobb.

Jag önskar dig en magisk vecka❤️

Vill du veta mera om mig och hur jag jobbar som medium, så finns ni hemsida http://www.sacredjourney.se  Där finner du också min webbshop med en del av sortimentet som finns i min fysiska butik i Sunne. Den uppdateras varje vecka med nya, magiska ting. Där finner du bl a min senaste bok Vägen till Gudinnan, som är en bok om årshjulets magi och mycket annat.

Du som läser min blogg, får 15% rabatt när du handlar för minst 400kr. Ange koden annam i kassan för att få din rabatt. Koden kan endast användas en gång/kund.

Väl mött

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. INGALILL ARVIDSON den

    VÅGAR JAG SATTSA PÅ ETT NYTT FÖRHÅLLANDE .

    • annam den

      Jag besvarar tyvärr inga personliga frågor här. Vill du ha en personlig vägledning, så är du välkommen att boka den via min hemsida http://www.sacredjourney.se

Lämna en tanke