Vägledning för v.20

0

Gudinnan ler hemlighetsfullt. Hon bär med sig en doft av grönska och värme. Vi kan se fram emot en tid av fullbordan.

Månen är i sin fas av tillväxt och det är även Moder Jord. Vi befinner oss i en tid då allt står i sin början och allt är möjligt. Njut av den här tiden och andas in den närande energin från naturen.

Släpp taget om det som håller dig tillbaka och lita på din egen förmåga att skapa just det Du önskar och behöver. Låt inte dina rädslor hindra dig från att göra det du längtat efter. Du förtjänar att stå upp för dig själv!

Gudinnan visar upp ett förgyllt Eklöv. Hennes symbol för inre kraft och magi. Använd dig av det naturen har att erbjuda och finn din inre styrka bland grönskande blad och surrande bin. Vi människor glömmer ofta bort att vi är en del av naturen och att vi, liksom alla andra djur och växter, är beroende av den för att växa och leva.

Känn tacksamhet mot Moder Jords näring och sänd henne healing tillbaka som tack för allt Hon gör för Dig.
Bugg upp din mentala styrka för att lyckas med dina projekt. Hon hjälper dig när Du är redo.

Jag önskar dig en magisk vecka?

Önskar du utveckla dina mediala förmågor? Du kan nu anmäla dig till höstens Medium utbildning som startar i september 2021. Utbildningen är 1,5 år med 5 platsträffar som sker i Sunne.

Du är välkommen med din anmälan via hemsidan http://www.sacredjourney.se där finner du också de tjänster jag erbjuder och andra kurser och workshops som jag håller.

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke