Vägledning för v.18

0

Gudinnan står ung och full av liv. Vi befinner oss i en ny tid och vi kan förvänta oss förväntningar på flera plan.

Just nu kan mycket ske som ligger bortom din kontroll. Det enda du egentligen kan kontrollera, är hur du hanterar det. Livet är och ska inte vara, en rak linje utan prövningar. Våra utmaningar ligger utspridda längs våra liv och dessa ska vi passera.
Den kommande veckan handlar om att höja energifrekvensen!

Vissa saker är förutbestämda och vissa saker är det inte. Nu är vi i en energi, där många får förutbestämda prövningar och den största prövningen av dem alla, är hur du väljer att möta dem. Det är här och nu, du ska höja din energifrekvens för att lättare kunna möta nästa milstolpe i ditt liv.

Gudinnan står i sin fulla kraft och stöttar dig. Hon står själv inför en prövning, precis som hon gör varje år vid den här årstiden. Naturen förväntar sig värme och vatten. Den ska frodas och grönska. Ska Hon klara av uppgiften ännu en gång?
Vi ställs alla inför val och situationer som kräver extra av oss. Jämför inte ditt liv med andras och ingens smärta kan heller jämföras. Vi står alla i våra unika upplevelser och utmaningar. Ta ett kliv åt sidan och betrakta din situation på avstånd. Vad kan du förändra för att höja dig själv?

Den här veckan ger dig inte bara prövningar, utan också möjligheter. För det är ju nu du får kraft till förändring! Se lösningar istället för problem och behåll din positiva inställning. Allt sker av en anledning och den är att Du ska utvecklas!

Jag hoppas du får en magisk vecka, full av möjligheter!

Vill du veta mera om mig och hur jag jobbar som medium, så kika in på hemsidan  http://www.sacredjourney.se där finner du också alla kurser och workshops jag håller.
Det finns platser kvar till höstens utbildning till Spirituellt Medium. 

Distanshealing Fredag 9 maj kl.10.00

För att delta, maila till anna@sacredjourney.se

Pris: 90kr betalas med swish till: 123 361 8907  i samband med anmälan.

Alla deltagande får ett personligt budskap sänt till sin e-post efter avslutad healing.

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke