Vägledning för v.9

0

Det är snabba energier i rörelse och nu är det viktigt att hålla sig jordad.

Gudinnan manar till lugn och att söka svaren inom dig själv. Mycket av det som sker just nu, är en spegling av dig själv.

Just nu  kan du uppleva ett större behov av bekräftelse och att få stå i centrum. Det kan ha att göra med att naturen helt plötsligt har vaknat till liv och solen har väckt oss från vår dvala. Det snabba uppvaknandet gör att vi redan från start springer och det skapar en viss inre stress.

Jorda dig ofta för att inte tappa kontakten med dig själv och lyssna inåt för att få de svaren du söker. Vi har gått in i en period av tillväxt och ljus och det kan ibland vara svårt att hantera. Kanske upplever du hinder eller svårigheter där du där. Vänd då blicken mot dig själv. Vad är det som gör att det Är ett hinder för dig? Varför känner du motstånd mot vissa saker?

Att gå in i ljuset från att ha befunnit sig i den mörka perioden under en lång tid, kan skapa oro och stress. Under den mörka perioden har vi haft mer tid för oss själva och haft tid för återhämtning och självhealing. Solens hastiga återkomst, kan skapa obalans och det kan ta längre tid innan vi förstår helt var vi står någonstans i livet.

Att spegla något tillbaka till sig själv kan kännas jobbigt, speciellt om man upplever det vara av en negativ karaktär. Men vi behöver både det negativa och det positiva för att få balans. Vi består av yin och yang; manligt och kvinnligt, ljus och mörker. Det betyder att vi ibland hamnar i mönster eller beteenden som vi upplever som dåliga.

När vi reagerar på någonting, så har det väckt en känsla inom oss. En känsla eller egenskap som vi kanske inte vill stå för eller erkänna. Men när du erkänner den känslan eller egenskapen, så kan du också börja arbeta med den.  Det är det Gudinnan ber dig om just nu.

Våga titta närmare på dig själv och din yin och yang. Vi har alla ljusa och mörka sidor och man kan enkelt ta reda på vilka dessa är, genom att se på det vi speglar.

Vill du veta mera om mig och hur jag arbetar som medium, så titta in på hemsidanhttp://www.sacredjourney.se  där du också kan köpa min senaste bok Vägen till Gudinnan. 

Jag önskar dig en magisk vecka!

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke