Min väg till förändring!

0

Ibland kan man behöva en liten knuff i rätt riktning för att man verkligen ska förstå något, eller helt enkelt bara ta tag i saker och ting. Den senaste tiden har varit en sån period för mig.

Mycket har hänt på kort tid och jag skulle ljuga om jag sa att det inte varit väldigt intensivt. Men jag är också glad och tacksam över det. Jag var nämligen redo.

Det hela började i december förra året. Jag fick behandling av Ingla Edhlund på Sund Hälsa i Deje. Hon är akupunktör och arbetar inom Kinesisk medicin. Hon hjälpte mig att få bort blockeringar som suttit länge i min kropp.  Blockeringar som jag inte ens förstod att jag hade. Det var startskottet för en intensiv men fantastisk resa.

Samtidigt presenterades FitLine för mig  av Ingla och hennes kollega Lena Billinger som arbetar med hälsa och välmående. Jag hade hört talas om det innan, men hade aldrig riktigt vågat eller ens velat prova. Men de pratade så gott om det och berättade vad de själva hade upplevt. Eftersom jag inte hade något att förlora, så bestämde jag mig för att prova.

Här handlar det om näring och mineraler som kroppen behöver. Näring som jag trodde att jag fick i mig genom min kost. Mineraler som jag också trodde att jag fick i mig genom min kost. Men där trodde jag fel. Mycket av det vi äter idag, är fattigt på näring och det är svårt att äta sig till rätt mängd som kroppen kan tillgodose. Jag valde att testa!

Jag kan säga att jag inte ångrat mig. Efter bara några få dagar kunde jag känna effekt. Jag har nu gått från att vara trött och energilös, till att vara morgonpigg med bättre energi i kroppen. Starkare naglar och hår är ett plus som jag heller inte räknat med. För mig har det helt förändrat mitt sätt att leva och se på mig själv. Jag förstår nu varför min kropp reagerar som den gör och hur jag kan hjälpa den att läka.

Det är dock inte enbart näringen som har hjälpt mig. Men den gav mig energi att fortsätta jobba med mina blockeringar.

För en tid sedan gjorde jag även en Quantum Healing för en terapeut som heter Eva Kassiri, som finns i Sunne, Värmland. Quantum Healing är hypnos,  där jag  gjorde en regression till ett tidigare liv och lät mitt undermedvetna ge mig välbehövd healing. Allting har tillsammans startat en stor läkningsprocess inom mig. Något som jag känner både psykiskt och fysiskt.

Att påbörja förändringar i livet kan vara skrämmande och mycket energikrävande. Jag har påbörjat min förändring med hjälp av flera saker:

  • Bättre näring för kroppen
  • Tog hjälp för att bearbeta gamla händelser
  • Tillåta mig själv att läka
  • Omger mig med varma och kärleksfulla människor

Ett val jag absolut inte ångrar.

Min förhoppning är att det här kan inspirera Dig, eller någon annan, att våga förändra.

Här kan du läsa mera om FitLine och även beställa produkterna. http://40526160.fitline.com

Är du nyfiken på Quantum Healing, så kontakta gärna mig genom min facebooksida Sacred Journey, så får du Evas kontaktuppgifter.

Våga ta steget Du också!

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke