Vägledning för v.4

0

Gudinnan står stilla.. Väntar.. Hon uppmanar till lugn och eftertanke för den kommande veckan.

Ta den här veckan till att meditera, vila och koppla av. Du behöver inte känna dig lat eller osocial. Nej, det är ett sätt för ditt högre medvetande att få förbereda sig på bästa sätt. När du tar det lugnt och finner balans, så höjs din energifrekvens.

Just nu finns det god anledning att ha tillit och inte forcera fram ett resultat. Låt tiden ha sin gång och lita på att du får till dig precis det du behöver. Hon visar ett grönskande landskap genom en kristallkula och med det budskapet om att vi är del av en ständig föränderlig cykel. En cykel som vi människor heller inte kan påverka, utan måste luta oss tillbaka och invänta moder jords resultat.

Spendera gärna mycket tid utomhus och har du turen att solen tittar fram, så njut av solens energigivande strålar. Omfamna Gudinnan inom dig och och låt henne omfamna dig i balans.

Jag önskar dig en magisk vecka❤️

Vill du veta mera om mig och hur jag arbetar som medium, så gå in på min hemsida  http://www.sacredjourney.se  där du också kan botanisera i webbshoppen. Där finner du bl a min senaste bok Vägen till Gudinnan.

Annas senaste bok ”Vägen till Gudinnan”

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke