Vägledning till dig för v.2

0

Gudinnan svävar fram över det tjocka snötäcket. Hon bär i sin hand ett ljus som strålar av värme. I sin andra hand håller Hon en kvist från en Ek. Vi går i väntans tider.

För den kommande veckan visar Gudinnan att det kan behövas tålamod. Kan hända att du står i en förändring och vill att sker och ting ska ske snabbt. Här är det bra att behålla sitt lugn och förbli metodisk.

Många planer behöver mogna för att de ska ge ett gott och varaktigt resultat. Hasta inte, utan låt tiden ha sin gång. Gudinnan visar att det är helt rätt väg att gå. Tänk långsiktigt och så frön som får gro under lång tid.

Den här veckan ser också ut att bjuda på en hel del kärlek och skratt. Låt barnet inom dig komma fram och leka. Allting i livet behöver inte tas på så stort allvar. Ha roligt och våga testa något nytt! Det lekfulla är inte vara roligt, det är även helande.

Jag hoppas du får en magisk vecka, fylld med kärlek och glädje❤️

Vill du veta mera om mig och hur jag arbetar som medium, så finner du mig på hemsidan  http://www.sacredjourney.se  Där finner du även min webbshopp där du bland annat kan köpa min senaste bok; Vägen till Gudinnan. 

Väl mött

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke