STYRS DU AV DINA RÄDSLOR?

0

Hej fina du!

Jag hoppas du funnit lugnet du behöver inför julen och att du får tid till återhämtning och härliga dagar.

Idag har jag haft många intressanta möten med människor som besökt min butik. Det är alltid lika roligt när man får prata med andra likasinnade. Det var ett speciellt möte, som fick mig att fundera.  En del människor vill lägga beslag på sanningen och tillåter inte att andra människor har helt andra uppfattningar om saker och ting. Oftast beror det på deras egna osäkerhet och rädsla.

Det är precis det dagens inlägg ska handla om. På mina kurser, så är jag alltid väldigt noga med att var och en måste finna Sin Sanning. Alltså känna efter själv vad som känns rätt och inte. Det finns de som gärna vill säga och berätta Hur någonting är och Varför. Men kom ihåg! Det är Deras sätt att se på en viss sak. Om Du ser annorlunda på det, så är det inte fel, inte heller mer rätt än den andres sätt att se det, men det är Din sanning. Det är inte fel att stå fast i sin sanning, så länge man tillåter andra människor, att få stå i sina.

När det kommer till det andliga och mediala, så finns det ingen som kan räcka upp handen och säga; Jag kan allt! för då ljuger den personen och har en oerhört skev bild av sig själv Och verkligheten. När jag håller kurser, så presenterar jag alltid en variant av någonting. Min variant av sanningen, som är rätt för mig. Men jag säger också Alltid, att personen måste känna efter själv. Känns det där rätt för dig? Det är ett respektfullt sätt att möta andra människor, i alla lägen i livet. Den variant jag presenterar, får deltagarna att fundera och kanske lägger de till det i sin sanning, eller så plockar de bara vissa delar. Valet är helt upp till dem! För de ska gå Sin väg, inte min.

 

 

Många styrs också av sina rädslor för det de inte förstår, eller inte har tillräckligt med kunskap om. När de ställs inför något sådant, så är det lättare att vara dömande än nyfiken. Att döma någon annan är att sänka någon annan, istället för att höja sig själv. Vi ställs ideligen för saker och fenomen som vi inte förstår. Men det betyder inte att det är dåligt eller farligt för det. Okänt, ja, men inte alltid dåligt. Där och då, är det också lätt att klämma fram sin sanning, som man då också tror är den enda och den som är rätt. För att personen är Rädd att tänka annorlunda, eller Rädd för att andra ska utvecklas och kanske passera den personen, som då får stå kvar i sin förlegade sanning.

Min sanning ändras i takt med att jag utvecklas och det är så det ska vara. Jag har min grund kvar och den släpper jag aldrig. Men i min utveckling, så finner jag nya sätt att tänka och får nya infallsvinklar till sådant som jag trodde jag hade goda kunskaper om, men som kunde bli ännu bättre. I vissa fall, så märker jag att det jag lär mig eller får till mig av andra, inte stämmer överens med min sanning och då måste jag släppa det. Ibland så upptäcker jag att det jag lär mig, kompletterar min sanning och gör den ännu starkare. Men först känner jag efter!

Vi ska stå ödmjuka inför sanningen. Vilken sanning vi än befinner oss i, för den kan komma att ändras. Nu kanske du känner dig förvirrad, när jag ena stunden säger till dig att stå stadigt i din sanning och i nästa, så ber jag dig utforska andra vägar. Det handlar om utveckling! Låt oss säga att din sanning består av jordliga ting. Det andliga skrämmer dig och därför har du förkastat allt vad andlighet är. Ingen har rätt att säga att du har fel, men du bör stå ödmjuk inför det faktum att din sanning, inte nödvändigtvis behöver stämma överens med din grannes. Om du står kvar i din sanning på grund av rädsla, så kanske den är fel. För du har inte vågat att utforska något annat. Men om du står i din sanning av ren tro och övertygelse, ja då är din sanning helt rätt för dig.

Om det är en rädsla som håller fast dig, fundera då på vad exakt det är du är rädd för. Är det mörkret? Är det det okända som du inte kan se? Är du kanske rädd för magi och häxkonst? Fundera.. Vad skrämmer dig och varför? Det kan vara skrämmande att se andra utvecklas och själv stå kvar på samma plats. Men då ligger ansvaret i Dina händer. Du behöver då ta tag i din egen utveckling, istället för att hindra andra från att gå vidare.

Hur märker man att någon står fast i sin rädsla?

Personer som är rädda, pratar ofta om sig själva på ett väldigt smickrande sätt. Det de gör är rätt och det andra gör, är fel. Här handlar det inte bara om andlighet, utan om allt i livet. För dem är det skrämmande när andra står fast i sin sanning utan att vackla.  Det finns alldeles för många rädda människor, som verkligen kämpar för att hålla andra tillbaka, för att själva slippa utvecklas. Det vi ska komma ihåg, är att alla utvecklas på olika sätt  och i olika takt. En utveckling är aldrig bättre eller sämre än någon annans. Bara ett annat sätt att göra det på. Så döm inte andra som inte kommit lika långt som dig. Döm heller inte personer som väljer att göra saker och ting på ett annat sätt. Döm inte personer för att de vill utforska det Du är rädd för att utforska. Döm inte personer som utvecklas snabbt. Döm inte personer som utvecklas långsamt. Det du fördömer är också det du innerst inne önskade att du behärskade eller vågade. Så istället för att döma andra, praktisera istället det som är skrämmande och okänt. Det kan hända att du kommer till en helt ny nivå!

Sanningen är den världen Du lever i och Din tro. Känner du att din sanning börjar vackla, så kanske det är dags att utveckla sanningen, eller se vad som får dig att känna misstro. Osäkerhet är också en rädsla, som kan läggas på oss av andra människor. Av deras rädsla. Känn efter och gå den väg som är rätt för dig. Utan rädsla och utan missunnsamhet mot någon annan. Lev din sanning och våga upptäcka nya vägar i livet, som kan krydda ditt liv och skapa nya möjligheter.

Jag önskar dig en fin fortsättning på veckan!

Önskar du utvecklas andligt och medialt?

20-21 februari börjar utbildningen till Spirituellt Medium.

Utbildningen sträcker sig över 1,5 år och totalt 5 träffar där Du, tillsammans med övriga deltagare, får öva praktiskt. Mellan kurstillfällena ligger mycket ansvar på kursdeltagarna att de fortsätter öva och gör de uppgifter som de fått.

Du kan läsa mera och anmäla dig via hemsidan http://www.sacredjourney.se

NU får Du 20% rabatt på hela kursen, när du anmäler dig senast 24/12

När du anmäler dig, så skriv i meddelanderutan, att du tagit del av erbjudandet genom min blogg och då får du rabatten.

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke