Ett flöde av magi

0

Jag befinner mig just nu i ett fantastiskt flöde av magi! Saker och ting faller på plats och jag börjar förstå en helhet av flera händelser som skett det senaste året. Eller rättare sagt; åren.

För att något ska skapas, så behövs det flera ingredienser. Det är inte alltid man har ett färdigt recept att följa, utan man måste våga att prova sig fram. Det betyder också att man inte får vara rädd för att ibland göra fel. Det gör vi alla då och då, så det är egentligen inte så märkvärdigt. Men ibland så är det så att man gör om samma misstag gång på gång och då kan det börja kännas lite fånigt.

För att man ska hitta sin väg och sin sanning, så behöver man skapa ett eget recept och det är precis det jag har gjort. Det har tagit ganska lång tid och jag har fått lära mig den hårda vägen. Men jag är inte ledsen för det, tvärtom! Jag har fått en stadigare grund att stå på och börjar inse att jag inte längre behöver någon annans godkännande. Det räcker med mitt eget!

Hur ofta tillåter vi andra människor att styra våra liv?

Hur ofta tillåter vi oss själva att välja fel väg, på grund av någon annan?

det händer och det är inget man behöver skämmas eller må dåligt över. När man väl inser vad som gått snett, har man alltid ett val att börja om och ta lärdom av det man varit med om. Förhoppningsvis, så händer det inte igen.

Det senaste året har det hänt mycket i mitt liv, både andligt och personligt. Mycket har fallit på plats och jag har fått insikter som jag så länge sökt efter. Jag har träffat människor som jag länge sökt efter och jag har funnit en plats som jag så länge sökt efter. När allt det föll på plats, så fick jag även mycket annat, som jag så länge sökt efter. Ibland behöver man gå igenom vissa saker för att vara redo att ta emot gåvan från universum. För utan lärdomar, kanske man inte kan hantera det man får.

Jag förstår idag att saker och ting inte kommer till en av en slump, utan allt har en mening. Även om det så bara handlar om något litet. Allt har en särskild plats i livet. Det som är så fantastiskt, är att jag känner ett så starkt flöde och en starkare kontakt med universum. När man står på rätt plats i livet och gjort de rätta valen, så flödar magin!

Välkomna utmaningarna i livet och var inte rädd för att möta nya människor och nya erfarenheter. Låt nyfikenheten driva dig framåt och säg nej där du känner ett motstånd.

Ha en underbar fortsättning på veckan!

Vill du läsa mera om mig och hur jag jobbar som medium, så titta in på min hemsida http://www.sacredjourney.se  Där kan du också köpa min senaste bok Vägen till Gudinnan.

Annas senaste bok ”Vägen till Gudinnan”

I webbshoppen finner du också et urval av sortimentet från min butik i Sunne.

Du har väl inte missat Sacred Journey´s julkalender? Nya erbjudanden varje måndag och fredag ända fram till julafton!

                                                 

Väl mött )O(

Anna Mattsson, medium, healer och författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke