Vägledning från Gudinnan för v.38

0

Den keltiska Gudinnan Danu står vid din sida den kommande veckan.

Danu visar att det är dags för dig att våga öppna upp mot det andliga och mediala. Hon har kommit för att hjälpa dig i din utveckling.

Att Danu kommer till dig just nu är nog ingen slump. Under en ganska lång tid, har världen sett väldigt annorlunda ut mot vad vi är vana vid att se den. Med en rådande pandemi, har vi inte haft något annat val, än att hålla oss hemma och inte vara lika sociala. Vilket inte alltid behöver vara dåligt.

Antagligen så har du redan börjat ditt sökande, eftersom du läser den här bloggen. Du kanske är nyfiken, men inte tagit det längre än så. Men hur skulle det bli om du faktiskt gjorde det? Hur skulle det påverka ditt liv, om du verkligen gav det en chans?
När man pratar om det andliga och mediala, så finns det inte bara en väg och det är ingen som ser likadan ut. Du behöver finna Din väg.

Vad lockar dig mest? Var är ditt ursprung? Fundera och meditera över de här frågorna. De behöver inte skynda fram några svar. När du vet ditt ursprung, så kan du också lättare förstå din själs syfte. När du förstår syftet, så vet du vilken väg som är Din.
Därför är Danu med dig nu. För att stötta dig i ditt sökande inom dig själv.

Du kan be Danu om hjälp att hitta ditt ursprung. Genom meditation kan du be Danu visa dig platsen för ditt ursprung. Platsen där din själ fick sitt liv. Utgå sedan därifrån i ditt sökande. Sökandet kanske inte blir lättare eller går snabbare, men det kan bli mer begripligt.

Jag önskar Dig Lycka till på Din väg och en fortsatt fin vecka!

Vill du veta mera om mig och hur jag jobbar som medium, gå in på hemsidan  http://www.sacredjourney.se  där kan du också handla i webbshoppen och få 5% rabatt under hela September. Ange koden MABON2010 i kassan. Där kan du också köpa min senaste bok Vägen till Gudinnan.

Annas senaste bok ”Vägen till Gudinnan”

 

Väl mött )O(

Anna Mattsson, medium, healer och författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke