Vägledning från Gudinnan för v.37

2

Den kraftfulla Gudinnan Pele kommer till dig nu. Hennes kraft kommer från vulkanernas Hawaii och hennes energi kan du finna i eld elementet.

Du befinner sig just nu i en mycket viktig period i ditt liv. En period där du behöver göra vissa val och justeringar för att kunna skapa det liv du önskar. Pele vill ge sig kraften att verkligen se din egen potential och lyssna till sig själv och dina önskningar.

Nöj dig inte med ett jobb som du egentligen inte trivs med. Nöj dig inte med ett förhållande som inte ger dig någon kärlek och utrymme att vara den Du Är. Nu är det dags att Du tar kommandot. Du bestämmer vad som är rätt eller fel för dig. Du avgör vilken väg som är rätt för dig. Du avgör vilka människor du vill ha i ditt liv. Ditt liv, Dina val. Låt dig inte styras av andras viljor.

Hur länge har du varit någon, som passar in för alla andra?
Hur länge har du tryckt undan din sanna natur, för att glädja någon annan?

Ovanstående frågor vill jag att du verkligen tar till dig och begrundar. Vi påverkas väldigt ofta av samhället vi lever i och människorna som finns omkring oss. Kanske är det förväntat av oss att vi ska gå i våra föräldrars fotspår. Kanske förväntas det av oss att vi ska vara tysta och medgörliga. Kanske förväntas det av oss att vi lägger våra liv åt sidan, för att behaga någon annan.

Gudinnan Pele vill väcka oss ur den här sömnen som vi legat i alldeles för länge. Hon vill att vi ska finna den inte styrkan. Den glöd som är vår vilja och tro på oss själva. För visst har du också drömmar och mål? Har du kunnat förverkliga dem? Om ja, Grattis!! Om nej, vad har hindrat dig?

Genom att förverkliga våra liv, förverkligar vi också oss själva. Ge dig själv den respekten som du så väl förtjänar. Det kommer antagligen inte bli lätt, för många kommer att motsätta sig sin utveckling. Folk i sin närhet kommer känna sig obekväma när du inte längre är den de är vana vid att se. Men vet du? Det är Deras ovilja till förändring och utveckling som ligger till grunden för det. Våga var den som tar första klivet mot en energihöjning. Våga var den som tar första klivet in i en utveckling. Det är dags och Du är redo!

Ta hjälp av eld elementet för att hitta din inre styrka. Tänd ljus eller ett litet bål. Sitt vid elden och be Gudinnan om hjälp att se vilka förändringar som ligger framför dig. Be Gudinnan om styrka, vägledning och beskydd. Hon kommer att hjälpa dig.

Jag önskar Dig en magisk och energigivande vecka!

Vill du veta mera om mig och hur jag jobbar som medium, så kolla in min hemsida http://www.sacredjourney.se  Där finner du också min webbshop som under hela September ger Dig som kund 5% rabatt. Ange koden MABON2020 i kassan. I webbshoppen finner du också min senaste bok Vägen till Gudinnan, som är en bok om magi, ceremonier och ritualer.

Annas senaste bok ”Vägen till Gudinnan”

Väl mött )O(

Anna Mattsson, medium, healer och författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lena den

    Det här slog mig rätt i magen…………
    Så rätt allting.

    • annam den

      Kram❤️

Lämna en tanke