Energier från fullmånen och Plejaderna

2

Vi är inne i en helt fantastisk period. Jag älskar fullmånen och hur energierna verkligen rör om i grytan.

Jag hade en liten ceremoni för mig själv igår kväll när månen gjorde sin sista kraftansträngning, innan den blev helt full idag kl.07.23 På morgonen färdigställde jag och manifesterade min ceremoni.

Den här tiden på året är särskilt magisk för mig, eftersom skiftet i naturen känns så starkt. Vindarna vänder, blir kyligare och kvällarna mörkare. Att få återse stjärnorna är för mig magiskt i sig. Jag behöver egentligen inte så mycket mera än så.

Jag har jobbat mycket mot Plejaderna den sista tiden och energierna växer sig starkare därifrån. De är kontaktsökande och vill verkligen få en kommunikation. Att förstå att det finns så utomordentligt visa ljusvarelser, som vill prata och lära oss människor saker, gör mig nästan överväldigad.

Jag upplever energierna särskilt lättsamma att jobba med just nu och därför också lämpligt att jobba uppåt. För många så är Plejaderna någonting som ligger dolt i mörker. Tanken på att kommunicera med andra världar kan kännas främmande och till och med skrämmande. Många jag pratar med, har hört talas om Plejaderna, men inte bildat någon uppfattning om vad det kan vara.
Så, vilka är de?

Plejaderna är en grupp stjärnor som tillhör Oxens stjärnbild. Namnet kommer sig av de sju grekiska nymferna, som var döttrar till Atlas och Pleione.  Man kan se Plejaderna som en mycket liten version av Karlavagnen. Under den tiden Atlantis fanns på jorden, så kom mycket av deras kunskap från Plejaderna.

När jag kommunicerar med Plejaderna, så uppfattar jag dem som mycket harmoniska och balanserade. De har väldigt mycket att lära oss och jag vet att vi inte behöver vara rädda för deras närvaro. De är nyfikna på oss, men de vill också att vi ska höja vår kunskap och förståelse på ett djupare plan. På Atlantis jobbade man mycket med kristaller och helade med hjälp av dem. Mycket av den kunskapen kommer från Plejaderna. De vill att vi ska inse att vi kan komma dit igen. Kristaller har en enormt läkande kraft, men det är långt ifrån alla som tror och törs arbeta med dem.

Mitt råd är till dig att; gå ut och sitt under stjärnhimlen. Ta med din favoritkristall och meditera mot Plejaderna. Var inte rädd för deras närvaro. De vill dig inget ont. De vill istället att vi ska höja vår energi och vår kunskap.

Vill du veta mera om mig och hur jag jobbar som medium och healer, så kan du få in på min hemsida http://www.sacredjourney.se Där kan du också beställa min senaste bok Vägen till Gudinnan. En bok om ceremonier och ritualer kring årshjulet.

Jag önskar dig en härlig fortsättning på veckan!

Väl mött )O(

Anna Mattsson, medium, healer och författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. KK den

  Då kanske du läser dom kanaliserade budskapen från Plejaderna?!

  • annam den

   Hej!
   Är det några speciella budskap du tänker på? Jag besöker Plejaderna i mina meditationer och får där de budskap jag behöver.
   Väl mött )O(
   Anna

Lämna en tanke