Vägledning från Gudinnan för v.36

1

Den keltiska Gudinnan Brigith kommer med budskap till dig för den kommande veckan.

Brigith är en trippelgudinna som representerar de tre aspekterna; Jungfrun, älskarinnan och den äldre. Hon är orädd och står för en enorm kraft och beslutsamhet. Att Hon kommer nu är inte så konstigt. Det här är en vecka där vi imorgon tisdag träder in i September och vi har en Fullmåne på onsdag 2/9.

Brigith vill hjälpa dig att manifestera det Du önskar dig i livet. Var inte rädd för vad andra ska tycka och tänka. Det är Ditt liv och du gör Dina val.
Var noggrann med vad och hur du uttrycker dig just nu. Vi är i en tid för manifestation och vi blir det vi säger. Uttryck dina önskningar så precist som möjligt, men lämna utrymme för universum att verkställa dem.

Brigith visar också på behovet mod. Omvärlden kan verka mörk just nu, men du har kontroll över Ditt ljus. Välj att inte dras ned i det negativa, utan tänd det ljus du har inom dig. Bli det hopp du själv behöver och skapa det mod det kräver att vandra på din väg. Det kan kännas ensamt till en början, men du kommer snart att möta likasinnade att dela dina tankar och upplevelser med.

Jag önskar Dig en underbar vecka med magi och kärlek❤️

Vill du veta mera om mig och hur jag jobbar som medium, gå in på min hemsida  http://www.sacredjourney.se  här kan du se vilka kurser och workshops jag håller och vilka tjänster jag erbjuder. Här finns också min lilla webbshop, som innehåller ett litet urval från det jag har i min butik i Sunne.
Du kan också beställa min senaste bok Vägen till Gudinnan,  där jag utifrån mina erfarenheter beskriver årshjulets magi och ceremonier. Jag berättar också om Gudinnan och hur man kan jobba med Hennes energier.

Annas senaste bok ”Vägen till Gudinnan”

 

Väl mött )O(

Anna Mattsson, medium, healer och författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack och kärlek till dej🙏❤

Lämna en tanke