Vägledning från Gudinnan för v.35

1

Den grekiska Gudinnan Eireen kommer till dig med budskap om ro och balans.

Eireen står för frid och harmoni. Fundera lite på varför hon kommer till just dig.

Har du tagit alldeles för mycket ansvar på jobbet? Kanske tar du hand om alla andra, utom dig själv? Eller kanske är det så, att du tar dig själv och livet på alldeles för stort allvar?
Anledningarna kan vara många, men budskapet är ändå detsamma.

Leta efter glädjen i livet och de stunderna som inte kostar något, i vare sig pengar eller energi. Framför allt inte energi. Eireen vill att du ska bli bättre på att ta till vara på dig själv och Dina fantastiska egenskaper.

Skapa en plats där du får vara ifred. En plats där du kan tanka dig själv. Det kan vara en plats utomhus, på gymmet eller var du än känner att du behöver vara för att kunna hämta upp energi och näring till både kroppen och själen. Vi behöver den här stunden för oss själva för att kunna vara den där personen som andra alltid tror att vi är. Den personen som de alltid vänder sig till när de behöver hjälp. Personen de alltid vänder sig till när de behöver prata. Personen de alltid kommer till för att få råd. Ja, den personen som är Du.
Men det kostar på att vara den personen.

Du kan alltid vända dig till Eireen för vägledning. Be Henne komma till dig och visa vägen. Vi har olika sätt att läkas på och du behöver finna just ditt sätt. Ta till vara på din energi💜

För en personlig vägledning, kan du kontakta mig genom hemsidan http://www.sacredjourney.se där kan du också läsa om de kurser och workshops jag håller.
På hemsidan finns också en webbshop med ett litet urval av det som finns i min butik i Sunne. Följ mig gärna på Facebook och Instagram.

Annas senaste bok ”Vägen till Gudinnan”

Jag önskar dig en underbar vecka🌟

Väl mött )O(

Anna Mattsson, medium, healer och författare

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Precis i rätt tid, tack🙏❤

Lämna en tanke