Årshjulet har vänt

0

Den här tiden är helt underbar! Det känns i luften att årshjulet har vänt och att sommaren så sakteligen börjat gå mot höst.

Den gångna veckan har det hänt mycket. Speciellt energimässigt. Det har varit nymåne och kraftiga åskoväder på det. Fantastiskt! Jag som jobbar mycket med de energier som finns omkring mig, passar givetvis på att ta till vara på dem.

Vi är i skördetid och naturen ger verkligen av Allt! Min trädgård har varit en projekt i år och jag försöker få till det som jag vill ha det. Tyvärr så har min kära hund använt en del av min örtagård som toalett, så jag har fått avstå från vissa. Men skam den som ger sig! Jag fick en del i alla fall, som jag har gjort smudgesticks av. Örter som buntas ihop till rökelse. Jag har använt rosmarin, timjan, salvia och lavendel. De doftar underbart!


I nymånens energier hade jag en liten ritual där jag välkomnade det nya och ännu inte manifesterade. Jag har lagt ut mina önskningar, absolut! Men nu får de ligga hos Universum och mogna, för att manifesteras vid fullmåne. Jag bara älskar att jobba med månens faser )O(

Med månen kan man nå sina innersta känslor. Sina innersta önskningar. De där som man kanske inte vågar yppa högt för någon annan. Månen hjälper till att skapa den magi som jag vill leva med. Visserligen skapar jag magin utifrån mig själv, men månen förstärker den. Det är delvis därför jag längtar efter höstens mörker. Att få återse månen och titta upp mot stjärnorna. Den vackra belysning som skapas på himlavalvet, är i sig magiskt. Nu ramlade jag visst in i min längtan efter mystik, men den kommer alltid vid den här tiden varje år. Jag längst också efter lugnet och stillheten. Sommaren är fantastisk, men i vår moderna tid så tenderar sommaren till att bli en tid för stress, även för den som har semester. Som egenföretagare så har jag inte tagit någon semester, men det är inte därför som jag längtar efter lugnet. Jag älskar mitt arbete i min lilla butik, så det är inte där energin försvinner. Nej, det är samhället som suger energi. Den eviga stressen efter att hinna åka och sola och bada, stressen att hinna åka hit och dit. Många människor har svårt att bara varann stillhet.

Nu ska jag inte gnälla mera, utan bara vara i lugnet och stillheten. Sitter i min lilla butik och njuter av alla kristaller och magiska ting som omger mig.


Vill du veta mera om mig och hur jag arbetar som medium, så kan du kika in på min hemsida http://www.sacredjourney.se  Jag finns också Facebook och Instagram

Där finns även en liten webbshop för dig som vill handla hemifrån. Där kan du också beställa min senaste bok Vägen till Gudinnan

Jag önskar er alla en underbar helgonet hoppas ni får njuta av energiskiftet som råder.

Väl mött )O(

Anna Mattsson, medium, healer och författare

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke