GudinneVägledning för v.34

0

Gudinnan Damara har vägledning för dig den kommande veckan.

Damara är en keltisk Gudinna, vars namn betyder mild.

Det är ingen slump att det är just Damara som kommer till oss just nu. Hon är en keltisk fertilitetsgudinna och hennes uppgift är bland annat att hjälpa barn och unga. Damara skänker lugn och ro i hemmet och skapar harmoni där hon är.

Den här veckan har många barn åter börjat skolan och Damara vill hjälpa Dig i din roll som förälder, lärare eller stöttande vuxen. Damara vet att det här kan vara en svår tid för många barn och unga och hon vill finnas där för att ge stöttning till både barn och vuxna.

Tillåt ditt fokus att vara på just barnen. Även om du inte har egna barn, så kan du ha en betydande roll för barn i din närhet. Kanske syskonbarn eller dina vänners barn, som känner trygghet hos dig. Det är viktigt att barn får vara barn och hon poängterar att det inte finns någonting som är viktigare än deras lycka och trygghet.

Damara förmedlar också att Du ska uppmuntra barnen till att använda sin fantasi. Utan deras fantasi, så kan de inte se älvorna dansa på ängen eller trollen vagga fram mellan klipporna i skogen. Låt barnen använda sin kreativitet till att skapa och forma sin verklighet så som De ser den. Deras verklighet är lika viktig som den verklighet vuxna ser och upplever.

Det här kan man egentligen kalla budskap mer än vägledning, men Gudinnan ville verkligen att detta skulle komma fram.

Lycka till alla barn som åter börjar skolan efter ett härligt sommarlov❤️

Vill du veta mera om mig och hur jag jobbar som medium, så kan du läsa mera på hemsidan http://www.sacredjourney.se

I min bok Vägen till Gudinnan, kan du läsa om ceremonier och ritualer kring årshjulet och månens faser. Där beskriver jag magin utifrån mig och mina erfarenheter. Boken går att beställa via hemsidan.

 

 

Väl mött )O(

Anna Mattsson, medium, healer och författare

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke