Enkla knep för att stärka sin intuition

0

Vår intuition är samtalet med det högre medvetandet. Lyssnar du till dig själv eller förnekar du dina känslor och ditt högre vetande?

När vi lär oss att lyssna inåt, kan vi också veta om valen vi gör är rätt för oss. Ibland kan vi stå inför beslut som inte görs i en handvändning och då behöver vi vända oss till vårt högre jag för att hitta svar.

Det finns enkla knep för att träna upp sin intuition och därmed förstärka tilliten till sig själv. Börja att Känna efter vad Du behöver och vad som är Bra för Dig. Lita på känslan du får och gå efter den.

En annan sak man kan göra, är också väldigt enkelt och inte alls tidskrävande. När telefonen ringer kan du känna in vem det är, innan du faktiskt tittar på skärmen. Bli inte besviken när det blir fel, för det blir det ibland.
Du kan klippa ut bilder från tidningar på t ex djur eller kanske olika frukter. Blunda och ta en bild och läggning handen. Det är viktigt att du inte tittar utan litar till dig själv och känner in bilden.

Färger och former är också bra saker att träna på, just för att lära sig att Känna hur de känns. Ha inte bråttom när du gör övningarna och pressa inte dig själv. Slutligen kommer du märka att du omedvetet börjat lita mer på dig själv och att du vänder dig till dig själv med dina frågor.

I mitt jobb lägger jag full tillit till mina känslor och min intuition. När jag ger vägledningar med kort eller spår i kula, så måste jag lita helt på mitt högre medvetande. Det är nämligen det som ger mig informationen jag förmedlar till min klient. När jag har privatsittningar och klienten vill ha kontakt med andevärlden, då använder jag inte min intuition, utan min mediala förmåga att samtala med andra sidan.

Vill du veta mera om mig och mitt arbete som medium, kan du kika in på min hemsida http://www.sacredjourney.se du kan också följa mig på Facebook och Instagram .

Jag önskar Dig en härlig helg med massor av härlig ledighet.

Väl mött )O(

Anna💜 medium, healer och författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke