Välkommen till mig

0

Hej alla fina!

Solen levererar och har skänkt oss härliga dagar. Jag hoppas du också kan njuta av dem!

Semester har det inte blivit för min del i år, eftersom jag öppnade min butik Sacred Journey i våras. Det är en liten esoterisk butik, där jag också har min mottagning och kurslokal. Jag är så oerhört tacksam över den här möjligheten och även om man ibland har tvivlat, så ångrar jag inte mitt beslut.

Butiken ligger i lilla Sunne, mitt i Fryksdalen. Eller i hjärtat av Värmland, som man också kan kalla det💜 Har du vägarna förbi, så är du varmt välkommen att besöka mig🙏🌸

Jag har också börjat få ordning på min webbshop, så har du inte möjlighet att åka till Värmland, så kan du kika in på hemsidan. Jag har inte hunnit få med hela sortimentet på hemsidan ännu, men den uppdateras kontinuerligt.

https://www.sacredjourney.se/webbshop/

Där kan du också köpa min bok ”Vägen till Gudinnan”. I den boken har jag skrivit utifrån mina egna erfarenheter om ceremonier, ritualer och att hitta balans i livet. Vi är en del av naturen, ja hela universum och därför känns det oerhört viktigt för mig att hedra och visa vördnad mot både oss själva och naturen. Det är för mig ett sätt, att komma närmare Gudinnan och Moder jord.

Jag har också ett helgerbjudande, där du just nu får 15% rabatt på hela sortimentet. (Gäller ej rea-varor)

Önskar dig en fin helg med mycket vila, som och kärlek.

Väl mött )O(

Anna Mattsson, medium, healer och författare

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke