Att vandra med naturväsen

0

Hur gärna vill man inte se älvorna när de dansar i en ring? Eller prata med vättarna när man promenerar genom skogen?

 

Var gång jag går genom naturen, så stöter jag på små knytt. Det är sällan jag vandrar ensam och har vanligtvis ett nyfiket följe med mig. Det blir en påtagligt kvickare energi och jag blir alltid glad.

Faktiskt så är det så, att när naturväsen kommer oss nära och vi känner deras energi, så förstår man att det inte finns något ont i dem. Förr i tiden skrämde man sina barn för älvorna och skogsrået. Om man gick för djupt in i skogen så skulle man bli bortrövad av skogsrået och man skulle passa sig för älvorna om man ville ha sin mentala hälsa i behåll. Visst finns det berättelser om människor som träffat på skogsrået och som har blivit besatta av henne. Kanske ligger det i hennes natur att locka till sig män, kanske inte. Just skogsrået har jag inte kommit tillräckligt nära för att kunna ta reda på hennes intentioner, men jag har svårt att se att hon skulle vara genomgående ond. I alla fall inte i min värld.

Vad gäller många andra i naturen, som vättarna, så känner jag bara nyfikenhet och glädje. Men som man kan förstå, blir de inte glada när vi förstör deras hem. Men det skulle ingen av oss bli antar jag. Om vi visar dem respekt, så får vi detsamma tillbaka. Enkel matematik. Jag har även en vätte i mitt hus. Den har en förmåga att vara väldigt busig och påhittig och det är inte sällan som den har gömt undan både kläder och saker, så jag får leta. När jag sedan har letat i några dagar, så kan klädesplagget eller föremålet ligga på köksbordet fullt synligt. Då kan jag inte göra annat än att tacka för att det kom tillbaka till mig.
En annan entitet som jag dras till, är älvorna. Deras energi är magisk och man kan, om man är mycket respektfull och försiktig, få komma dem nära.

Det är en ynnest att få träffa på älvorna. Deras energi är ljus, vacker och innehåller mycket kärlek och omsorg. Omsorg för naturen och för varandra. De är dessutom otroligt vackra att se. Ljuset som reflekteras i deras nästan genomskinliga gestalt och skapar vackra regnbågar omkring dem.

Är du också nyfiken på naturväsen? Den 5 juli hållet jag en workshop om naturväsen. Kursen kommer vara i naturen och deltagarna får lära sig hur man kommunicerar med naturväsen och hur man känner av dem.

På min hemsida http://www.sacredjourney.se kan du läsa mera och anmäla din plats. Där kan du också läsa om andra kurser och tjänster jag har.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag, även om det regnar.

Väl mött )O(

Anna Mattsson, medium, healer och författare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke