Vem kan bli ett medium?

0

Vi lever nu i en tid, där den andliga sfären återigen blir viktig och mer accepterad i våra liv.

Vem kan då bli ett medium?
Det kan i stort sett alla bli, för vi Är alla andliga varelser.  Att säga att det bara är för vissa utvalda, är att sätta dessa ”vissa” på höga hästar. Det handlar i de flesta fall om eget intresse och vilja till förändring.

Att vara en andlig sökare, innebär att söka inåt, nedåt och uppåt. Då har du fått helheten. Många har sitt fokus på den spirituella biten. Att själva andekontakten är det enda som räknas. För att kalla sig medial, så är andekontakten givetvis en central bit, men som medium är det inte det enda.

För att få kontakt uppåt, måste du också ha kontakt nedåt. Jag vet att många jagar kontakten uppåt och glömmer att jorda sig. Det som kan hända då, är att man kan tappa fotfästet och kan få svårt att förankra sig i verkligheten. Som en levande människa, behöver vi vara jordade för att må bra.

För att nå det högre medvetandet, finns inga genvägar. Här är det tid, engagemang och vilja som gäller. Är det alltid lätt? Absolut inte! Det krävs mycket av dig som människa, att bli en ren kanal uppåt, nedåt och inåt. Att stå jordad, men ändå ha kontakten med dig själv och andevärlden. Det sker inte över en natt.

Jag har alltid vetat om mina mediala förmågor. Som alla besitter, men i olika grader. Vi är alla på olika nivåer i vår utveckling. Jag valde att själv söka och utvecklas när jag var 14 år. Nu, 22 år senare, utvecklas jag fortfarande.
Jag jobbar nu som Gudinnemedium och går på min heliga väg till att bli prästinna. För att det som sker ovan, också sker nedan.
Att jag kallar mig Gudinnemedium, är för att jag jobbar uppåt, starkt jordad. Som prästinna förstärker jag kontakten med jorden och Gudinnan än mer.

Jag stöter ofta på och jobbar även med änglarna. Även om jag arbetar väldigt jordande, så är inte änglarna utom räckhåll. Jag känner igen dem genom att det sker ett skifte i energierna. Änglarna kan färdas genom tid och rum, precis som Gudinnan. Men de har olika energifrekvenser.

Så, för att gå tillbaka till ursprungstanken med dagens blogg; Alla kan! Det finns inget hinder, förutom sig själv.
Var väl förankrad i jorden och sök dig inåt och uppåt. Då kan du också hantera andevärlden på ett sunt sätt.

Gå en kurs för att få de rätta verktygen. Jag har gått flera kurser och utbildningar och kommer fortsätta göra det. Att dela sina upplevelser med andra är också ett sätt att utvecklas. Bilda en egen meditationscirkel eller kanske ett coven om du känner för att även jobba med magi. Utforska och var inte rädd för att ”misslyckas”. Det kan man nämligen inte göra. Ha ett öppet sinne och en tro på dig själv. Ha tillit till att du faktiskt är lika andlig som vilket annat medium som helst. Du behöver bara träna upp dina förmågor.

Gå en kurs, meditera och finn ditt högre jag!

För att läsa mer om mig som Gudinnemedium, kan du gå in på min hemsida http://www.sacredjourney.se

Där kan du se vilka tjänster jag erbjuder och vilka kurser som är på gång under våren och sommaren.

Väl mött )O(

Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke