Vägledning för v.41

3

Den förtrollande Gudinnan Rhiannon förmedlar kraft och magi till dig.

Det Rhiannon vill säga dig, är att du just nu ska vara fokuserad på målet. Hon hjälper sig att bygga upp din energi och på så sätt skapa magi.

Den kommande tiden ser ut att ge dig vissa hinder och motgångar, men var lugn, du kommer ta dig genom dem. Perioden kan vara som en bergochdalbana och svänga snabbt. Våga möta det som är skrämmande och nytt. Det får sig att växa!

När Gudinnan Rhiannon kommer, brukar det också handla om en del förändringar. Hon öppnar upp för något nytt i våra liv och hjälper oss att bearbeta det gamla. Behåll lugnet och ha tillit till att det snart stabiliserar sig.

Ha inte för höga förväntningar på din omgivning, för det ser inte ut som att ni är på samma energifrekvens. Ha tålamod när andra verkar ligga steget efter. Även de kommer att utvecklas så småningom, men det kan kännas lite motigt just nu.

Rhiannon uppmanar dig att använda dig av dina egna magiska krafter för att uppnå resultat. Hon ber dig att se dig själv som den kraftfulla person som du faktiskt är. Hylla dig själv varje morgon.

Önskar du en personlig vägledning, kan du boka den genom min hemsida www.sacredjourney.se Följ gärna min sida på Facebook www.facebook.com/sjalaljus/

Jah önskar dig en fin vecka fylld med magi och kärlek!

Väl mött!

Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack?❤

  2. ? den

    Tack Anna detsamma till dej☺️

  3. Birgitta den

    Tack ?

Lämna en tanke