Vägledning för v.40

2

Gudinnan Freja kommer med budskap till dig för kommande vecka.

Hon kommer in starkt och bestämt och Gudinnan Freja visar att du ska bejaka dina intressen.

Den närmsta tiden ser ut att bli lite turbulent och saker kan ske på din bekostnad. Var stark i dig själv och stå upp för dig själv. Denna någon som försöker sko sig på dig, har inte räknat med att du ska kämpa tillbaka. Plocka fram din list och använd den klokt.

För er som har en kärlek, kan den här veckan vara blomstrande. Freja visar att uppskattning och humor är frigörande och skapar en varm och fin stämning. Närhet och ömhet uppskattas och nu väntas också vackra kärleksförklaringar.

Du som inte har en kärlek vid din sida, ska hylla kärleken till dig själv. Genom att acceptera och respektera dig själv och din kropp, får du också nya värderingar. Var den underbar ljusvarelse som du faktiskt är. Freja vill att du ska se det vackra i dig själv och andra.

Önskar du en personlig vägledning, kan du boka den via www.sacredjourney.se följ gärna min sida på Facebook www.facebook.com/sjalaljus/

Jag önskar dig en Vacker och Kärleksfull vecka❤️

Väl mött!

Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Leischa den

  Wow, verkar utifrån den här dagen bli ett klockrent budskap🙏 Tack❤

  • annam den

   Fantastiskt❤️
   Kram till dig

Lämna en tanke