Snart klar med min nya bok!

0

Nu har jag äntligen kommit halvvägs in i skapandet av min nya bok. Det är en underbar känsla när man börjar se resultat.

Boken är en hjälpt till dig som vill möta Gudinnan i alla hennes former. Vi möter henne i oss själva likväl som i månen, moder jord och även i andra människor. Gudinnan är en ren, feminin energi som framträder i olika former och skepnader. Henne kan man koppla samman med årshjulets och månens cykel.

Jag har valt att vandra i spåren efter Gudinnan. Min inre Gudinna har väckt mitt Prästinne-jag. Prästinnan som jag varit under flera liv före detta. Prästinnan som alltid kommer tillbaka till sina rötter.

Det som lockat mig till att skriva den här boken, är faktiskt att jag själv saknade den. Jag vill skapa en bok som fungerar som en guide, följeslagare och rådgivare.

Det är många som fortfarande står lite blyga inför Gudinnan och hennes energier. det är inte så konstigt. Hon är kraftfull och mystisk. Hon har länge stått i skuggan och tålmodigt inväntat sitt tillfälle att göra entré.

Det har äntligen blivit dags!

Det gläder mig oerhört att få sprida hennes budskap och föra hennes talan. Som Gudinnemedium jobbar jag väldigt nära Gudinnan i allt jag gör. Hon är en självklar del av mitt liv, i alla dess former.

Är du nyfiken på att lära dig mera om Gudinnan, så kan jag rekommendera Gudinnemedium utbildningen som startar 26-27 oktober 2019 och pågår under två års tid. Första året kommer vara fokuserat på det spirituella mediumskapet, men med en självklar koppling till Gudinnan.

År två kommer gå djupare in i Gudinnan, årshjulet och även i magins fantastiska värld. Vi kommer avsluta hela utbildningen i Avalons underbara gudinnesfär. Vill du läsa mera och boka din plats till utbildningen, kan du klicka vidare in på hemsidan www.gudinnemedium.se där du kan läsa mera.

Om du önskar personlig vägledning eller boka någon annan av de tjänster jag erbjuder, kan du göra det via www.sacredjourney.se

Jag önskar dig en fin fortsättning på veckan!

Väl mött!

Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke