Månens magiska energier

0

Månens energier intresserar många och allt fler verkar vara nyfikna. Därför tänkte jag här göra ett inlägg om månmagi.

Månen är inne i sista kvarteret efter den kraftfulla fullmånen och vi kan känna oss lite trötta och även lite osäkra. Det vi var säkra på vid fullmåne, kanske känns mer avlägset, men ha is i magen. Du kommer snart att inse vad det är du måste släppa taget om och vad du ska fortsätta jobba med.

Vi är nu mellan fullmånens energier och nymånen. Fullmånen som var stark och lovande och gav oss kraft och mod. Nymånen som kommer med förhoppning och nystart. Här kan vi därför känna oss lite veliga för tillfället. Vi vet inte riktigt vilket ben vi ska stå på och det kanske är svårare att ta beslut. Vi dras mellan de olika energierna.

Att jobba med månens energier i de olika faserna, är ett sätt för mig att finna balans. Förutom att leva efter det magiska årshjulet, som också ger balans och närhet till jorden och naturen. För mig är det viktigt att hålla kontakten med jordelementen, särskilt när jag jobbar så mycket mot andevärlden. Det är lätt att jag tappar bort mig själv på andra sidan.

När jag jobbar med månen, så utgår jag alltid från i vilken fas den är. Vid nymåne påbörjar jag mina projekt och vid fullmåne färdigställer jag och manifesterar det jag vill ha. I faserna däremellan, få jag anpassa till vad som händer och sker omkring mig. Det är inte alltid som saker och ting blir som man tänkt sig.

Mina fullmånemeditationer har alltid haft en stark effekt på mig och tiden efter fullmåne brukar vara extra intensiv. Särskilt om jag utfört en ceremoni efter meditationen för att skapa det jag vill ha. Fullmånen levererar omedelbart.

Månen är kraftfull och användbar, om man bara utnyttjar de energier som flödar. Man påverkas lite hela tiden ändå, men om man väljer att verkligen jobba I energin, blir den ännu starkare.

Förutom att meditera, brukar jag ha ceremonier för att förstärka och rikta energierna dit jag önskar. Det är både effektfullt och ett roligt sätt att jobba med magi.

Jag önskar alla en trevlig avtagande måne❤️

Vill du veta mer om mig och hur jag jobbar som Gudinnemedium, så gå in på min hemsida www.sacredjourney.se Följ gärna min facebooksida Själaljus-Anna Mattsson

Väl mött )O(

Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke