Vägledning från Gudinnan för v.34

3

Genom Gudinnan Isis får du vägledning för kommande vecka )O(

Isis träder in med kraft och ljus och hon förmedlar helande krafter.

Du behöver hitta tillbaka till ditt inre ljus och styrka. Det är lätt att tappa bort sig själv på vägen när vardagen rullar på.

Isis vill förmedla till dig att du ska bejaka din feminina sida och vara i nuet. Hitta en plats, gärna ute i naturen, där du kan hämta kraft. Naturen är i sig helande. Genom Isis får du healing från Urmodern och den läker dina innersta känslor och stärker din feminina sida. Som kvinna får du hjälp att återta din kvinnliga kraft, den du har inom dig men kanske lagt åt sidan. Som man, får du hjälp att bejaka din feminina sida.

Isis förmedlar förändring. Hon visar att förändringens vindar blåser och att du i dessa energier får nya möjligheter. Hon visar också mycket känslor. Den här veckan kan komma att handla om känslor och hon ger styrka för att du ska klara de tuffa beslut som ligger framför dig. Hon vet att du klarar av dem, så var inte orolig. Förändringar kan vara läskiga, men är också nödvändiga för att komma vidare framåt. Kalla på henne för att få helande energier!

Som en avrundning vill jag också ge er Isis strålande kärlek. Hon sänder ut oändlig kärlek och håller just nu en vakande hand speciellt över alla kvinnor.

Vill du veta mer om mig och hur jag jobbar som Gudinnemedium, så kan du gå in på min hemsida www.sacredjourney.se. Följ gärna min sida på Facebook: Själsljus-Anna Mattsson

Väl mött )O(

Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack???‍♀️

  2. Eva Garami den

    Det där lät precis som om det var skrivet just till mig! Tack så mycket <3

    • annam den

      ?❤️

Lämna en tanke