Pendelns hemlighet

0

Den här helgen håller jag kurs i Pendel och Orakelkort. Så fantastiskt roligt att få hjälpa andra att utvecklas!

Jag vill gärna dela med mig lite av dagens kursinnehåll som varit fokuserat på just pendeln.

Att spå med pendel är inte alltid helt enkelt. Många upplever att pendeln lever ett eget liv och inte alls är samspelt med den som håller i den.

Just så kan det faktiskt vara.

För att pendeln ska kunna visa de svar vi ber om, måste vi själva vara centrerade och ha fokus. Pendeln gör lite som du gör; är du splittrad och kanske en aning stressad, så beter sig pendeln likadant. Om du däremot är lugn, fokuserad och har din energi på pendeln, så kommer den visa de svaren du ber den om.

I grund och botten handlar det om oss själva och hur vi tar hand om vår energi.

Det är i oss själva vi skapar magi och det är i oss själva vi skapar den energi vi behöver för att söka de svar vi letar efter.

Här är det viktigt, precis som i allt annat, att inte ställa för höga krav på sig själv. Det är inte hur många rätt som räknas, utan samspelet mellan dig och pendeln som räknas. När man byggt upp energin och skapat en relation med sin pendel, kan man börja fokusera på de svar den förmedlar.

Det ska också tilläggas att det gick utomordentligt bra för dagens elever.

Vill du veta mer om mig och hur jag jobbar som Gudinnemedium, så kan du gå in på min hemsida www.sacredjourney.se Följ gärna min sida på Facebook Själaljus-Anna Mattsson

Väl mött!

Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke