Ta hjälp av fullmånen för att skapa din framtid

2

Sedan den senaste nymånen har många insikter kommit till mig. Både bra och de som varit mindre bra. Det har i alla fall varit en mycket lärorik tid.

Vid den här fullmånen ska jag göra en renande ceremoni där jag förbereder mig och min kropp för den återfödelse som ska ske in i den nya tiden. En ny energi är på ingång och jag vill träda in i den med ren och hel energi.

Jag kommer jobba mycket med elementet vatten för att rena och komma i kontakt med mina känslor. Jag kommer också jobba med elementet eld för att hitta balans i mitt nya jag.

Vi står inför ett nytt slags uppvaknande och är redo att möta framtiden. För att vi ska kunna fortsätta framåt, behöver vi också ibland byta färdriktning. Den nya tiden kräver ett öppnare sinne och en mer balanserad värld.

Att hitta balansen kan vara det svåra för många. Mellan jobbet och hemmet, ska vi vara duktiga och gå på gymmet, vi ska se bra ut och även vara bra föräldrar till våra barn.

Redan här är balansen lite i otakt.

Fundera över vad du behöver rensa bort i ditt liv för att he plats åt det nya. Det kan vara känslor, prylar eller kanske en dålig relation.

Under den här fullmånen får vi hjälp att komma på rätt väg och hitta våra inre styrkor och våga släppa våra svagheter.

Jag önskar dig en härlig fullmåne )O(

Väl mött!

Kram Anna

Vill du veta mera om mig och hur jag jobbar som Gudinnemedium, kan du gå in på min hemsida www.sacredjourney.se du kan också följa mig på Facebook: själaljus-Anna Mattsson

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Eleonora Lindh den

  Hej Anna,tack så jätte mycket för dina rådet, allt jag har läst nu det kändes som var menat till mig. Jag vill gärna rensa bort båda tankar och alla andra saker som jag har överdrivet samlat på mig under en dåligt period i mitt liv.Så fort jag mådde dåligt så handlade jag.Det är omöjligt att kunna avbryta det här vanan,jag vill så gärna,men det är jätte svårt att bestämma mig.Varma hälsningar från Eleonora

  • annam den

   Hej Eleonora.
   Ja ibland hamnar vi tyvärr i situationer där vi egentligen inte vill vara. Det handlar många gånger om att vi tappat vårt fokus och vår inre kraft, där vi har vår respekt för oss själva och även kärleken till oss själva.
   Älska och vörda dig själv!

   Väl mött!

   Kram Anna

Lämna en tanke