Första kurshelgen på min resa till Änglamedium

0

Alltså den här helgen har det hänt grejer!

Nu har utbildningen till Änglamedium kickat igång och det var två helt fantastiska dagar. Det bästa med att gå olika kurser är att man får träffa så många härliga människor! Och att man själv utvecklas förstås.

Dessutom så har det varit höstdagjämning som jag skrev om i ett tidigare inlägg och som grädde på moset, en oerhört kraftfull fullmåne på det. Idag känner jag av helgens händelser i form av migrän, kanske inte det roligaste, men ett litet bevis på att energierna rör lite på sig.

När man går olika kurser, så märker man att det alltid finns ett litet mönster. Ett mönster som man faktiskt aldrig kan eller bör komma ifrån. Men som många gärna vill hoppa över, för att ”det där kan jag redan.”  Jag pratar om meditation.. Det kan tyckas tjatigt (för det dyker alltid upp i de flesta kurser) men det är en oerhört viktig del. Själv mediterar jag varje dag, men ändå var det utvecklande för mig att meditera tillsammans med mina kurskamrater. Meditera mera!

Hösten kommer verkligen att gå i andlighetens  tecken och jag känner mig tacksam och tar ödmjukt emot hjälpen jag får av mina guider och ärkeänglarna❤️

Väl mött! Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke