Änglabudskap för V.19

0

Hej alla underbara människor!

Änglarna vill att jag ska prata om självkänsla och den inre tryggheten. Många av oss har kanske svårt att känna just det.

När saker och ting inte går som det var tänkt, eller när någon säger något som får oss ledsna, är det lätt att tappa tron på sig själv. Om man hör någonting tillräckligt många gånger, kan vi uppfatta det som sanning. Även om det absolut inte är det!

Mycket av vår självkänsla och trygghet, sitter i Solarplexus. Ni vet den där magkänslan som vi ska gå på. Intuitionen som berättar för oss om vi är på rätt väg eller inte. Den som vi ska lita på till hundra procent.

Om vi nu då inte gör det. Om vi har en känsla i magen, en intuition, men inte vågar lita på den, hur blir det då? Vår självkänsla får sig såklart en törn var gång vi inte litar på oss själva. Hur många gånger har man inte tänkt; “Om jag bara hade litat på mig själv och gått på känslan..”

Änglarna önskar att vi ska lita på vår intuition och även tillåta oss att göra fel ibland. Om man aldrig får göra fel, så vet man ju inte när man gör rätt. Det här sa änglarna idag:

Ta bort alla tvivel hos dig själv. Du är ALLTID tillräckligt bra och fantastisk på alla sätt.

Genom att älska dig själv, helar du din kropp och själ.

Att känna skuld eller skam, sätter kroppen och sinnet ur balans och för att upprätthålla balansen, måste du börja med att förlåta och älska dig själv för den du är.

Du har gjort det du kunnat och uppskattats för det. Uppskatta dig själv du med! Den tunga känslan kommer att lätta, när du inser att du alltid är fantastisk.

Du har gjort ditt bästa!

Änglarna finns alltid här för oss och stöttar oss genom livets alla händelser. De älskar oss villkorslöst och vill att du också ska göra det.

Jag önskar alla en fortsatt fin söndag och hoppas att ALLA skänker sig själv extra kärlek och omtanke❤️

Väl mött! Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke