Ljus ock kärlek för vecka 14

0
  • Hej fina du!

Någon mer än jag som reagerade på den otroligt vackra månen som lyste upp natten? Jag kunde riktigt känna hur kraftfull den var och hur mycket den faktiskt påverkar oss. Tyvärr blir ju nattsömnen lite därefter.. Men , men nu är jag vaken och har haft en liten diskussion med änglarna. De har ett mycket vackert budskap till er! Varsågoda❤️

Budskap för v.14

Att leva här och nu är viktigt. Man ska ha balans för att må bra. Men ibland kan det vara bra att blicka framåt. Vissa upplevelser i livet kan vara jobbiga och kan få oss att fastna i det förflutna. Det är inte alltid så lätt, men en början är att försöka förlåta. När man förlåter och accepterar, kan man släppa taget och gå vidare. Låt inte omständigheter forma dig till någon du inte vill vara. Änglarna ber dig visualisera din framtid så som du vill ha den.

Vi är i grunden ljusa och kärleksfulla varelser. Änglarna påpekar detta för mig hela tiden och pushar mig verkligen för att jag ska förmedla detta! Låt den kärleken lysa igenom till dig omgivning. Sprid den för vinden, så den når alla. Vissa kan verka omöjliga att nå fram till, men de är för det inte sämre människor. De är rädda för att bli sårade. Ha tålamod och fortsätt ge❤️

Änglarna ber oss sprida ljus och kärlek för att göra världen till en bättre plats. Vi har ett ansvar att ta hand om vår jord och om varandra. Vi vill kunna se våra barnbarn springa barfota på gröna ängar och känna frihet. Vi vill att våra barnbarn ska känna kärlek och trygghet. Vi måste vara med och skapa det. Jag har hela morgonen hört inom mig Michael Jacksons “Heal the World”  och tog verkligen till mig det. Ett av änglarnas underbara sätt att kommunicera. 

Kärlek till alla❤️

Väl mött! Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke