Budskap för v.13

0

Hej fina du❤️

Nästa vecka nalkas den härliga påsken och all snö till trots, är det för mig ett riktigt tecken på att våren är här. För mig har årets första vårdag varit idag! Helt fantastiskt väder och jag har dessutom varit på fina hopptävlingar hela dagen. Underbart❤️

Varsågoda att ta del av änglarnas budskap för kommande vecka🙏❤️

Budskap för v.13

Änglarna förmedlar att påsken i sig är ett budskap till er nästa vecka. De ber om tid till gemenskap och reflektion. Änglarna visar mig hela tiden bibeln och Jesus på Golgata. Inte för att de vill propsa på er den kristna tron eller få er till kyrkan. Det handlar inte om det. Men de vill visa att det faktiskt finns människor som har fått offra mycket för sin tro och för andras vällevnad. 

Ställ er frågan; vad är jag beredd att ge för någon annan. Det behöver inte vara pengar eller saker, men att ge av sin tid är minst lika värdefullt. 

Skänk en tanke till någon annan och kanske till och med be en liten bön för någon. Våra energier som vi sänder ut, är sedan det vi får tillbaka. Man måste ge för att få❤️

Jag önskar alla en trevlig kväll!

Väl mött! Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke