Änglabudskap för v.7

0

Hej fina du!

Änglarna har så mycket de vill förmedla och de finns runt oss hela tiden. Jag har under helgen jobbat mycket med mina tarotkort och mina älskade änglakort. Det blir så otroligt starka budskap när änglarna är med, så det går bara inte att missa dem.

Många gånger är vi alldeles för upptagna för att kunna kommunicera med våra guider och änglar. Andevärlden kan helt enkelt inte konkurrera med våra telefoner och surfplattor.

När vi är så upptagna som vi faktiskt är, händer det ganska ofta att andevärlden måste ta till ganska drastiska metoder för att få vår uppmärksamhet. Det hörs fotsteg i trappan och det smäller i dörrar. Ofta kan det upplevas som väldigt skrämmande, eftersom man inte kan se den som rör sig genom ens hem. Just det här ville änglarna göra oss uppmärksamma på idag och vill att vi bejakar.

Här kommer änglarnas budskap för v.7  Varsågoda❤️

Änglarna vill att vi ska lyssna mera. Många intryck får vi genom att höra. Man kan lyssna med öronen och man kan lyssna inåt. Till hjärtat och ditt högre jag, eller samvetet om man så vill.

Var uppmärksam på vilket sätt du hör, vad du hör och varför du hör.

Svar på frågor och funderingar, eller meddelanden från dina guider och andevärlden, kommer ofta i form av ljud. Det kan vara ett speciellt musikstycke eller något som sägs. 

Att lyssna gör oss inte bara mera uppmärksamma på vår omgivning, det gör oss även mer uppmärksamma på oss själva. Sitt gärna i tystnad och lyssna till ditt inre.

Änglarna kommer vara med dig och bli inte förvånad om du börjar höra mera än förut. Inte bara de yttre ljuden, utan också din inre konversation.

Jag och änglarna önskar er alla en god fortsättning på helgen👼

Väl mött! Kram Anna❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke