Änglabudskap för v.6

0

Hej fina du!

En härlig söndag väntar och jag ska åka ut till stallet och ta mig en ridtur i snön. Underbart! Ett perfekt sätt att ladda på med ny energi. Djur är så fantastiska på det viset. De ger så otroligt mycket kärlek❤️

Jag har mediterat fram ett budskap till er för kommande vecka och ärkeängel Gabriel var med och visade mig vägen. Varsågoda?

Budskap för v.6

Det kan bli en ganska ansträngande vecka med mycket praktiskt att reda upp. Men bli inte stressad, du hinner med det du vill. Familjen står i centrum och det är en fin vecka för gemensamma aktiviteter och intressen. 

Ärkeängel Gabriel visar ljuset och kärleken. Hon visar att hjärtat ska få ta plats och att du ska lyssna inåt.

Ärlighet varar längst! Var sann mot dig själv och din omgivning. Gå inte emot dig själv om du känner att det är fel. Alldeles för ofta vänder vi kappan efter vinden. Men du kan stå stadigt i blåsten ändå. Vrid kappan närmare kroppen och känn dig trygg i den. Kappan symboliserar här din sanning. Be ärkeängel Gabriel om hjälp. Gabriel gör det så gärna❤️

Solen tränger fram bakom de mörka molnen och färgar bergen rosa. För mig ger det budskapet om en fin dag och vecka.

Jag hoppas att alla får en fin avslutning på helgen!

Väl mött!  Kram Anna❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke