Kanalisera din guide och budskap för V.2

3

Hej fina du!

Efter en härlig helg, är det så åter dags för en ny vecka. Jag ska sätta mig i skolbänken från och med imorgon och därmed starta en ny bana i livet.

När jag mediterade idag, kom det till mig att jag skulle ge er en meditation hur man kanaliserar sin guide. Vare sig du är nybörjare eller kommit en bit på din andliga väg, så har du din guide med dig.

Din guide hjälper dig och vägleder dig i livet. Även om det vissa gånger känns som om man vore helt ensam och bortglömd. Men det är vi inte! Öppnar vi upp och lär oss se tecken som våra guider visar oss, så kommer vi finna så mycket glädje.

Att ha sin guide nära, kan upplevas på många olika sätt. En del kan känna lätta beröringar eller en vindpust. Kanske känns det som om någon pillar i ditt hår.

Guiderna kan också skifta, beroende vilken stadie i livet man befinner sig. Mig veterligen, har jag haft kontakt med fem olika guider. Just nu är det tre guider som jobbar tillsammans med mig och de andra två har jag haft tidigare i mitt liv.  Det ger mig många givande samtal och det stärker mig i minutveckling.

Till min hjälp att få fram budskapet för nästa vecka, hade jag både guider och änglarna, varsågoda!

Budskap för V. 2

Lösningar..

Den kommande veckan kommer ge dig möjlighet att lösa bekymmer som tyngt dig. Se möjligheterna.  Änglarna är med dig.

Ge dig själv tiden att fokusera på din andliga utveckling. Finn kontakten med ditt högre jag. Ditt högre medvetande står med fler svar, än du kan ana!

Din guide finns med dig och visar vägen. Lita på det du får till dig, det är sanningen. Din sanning.

 

Meditation, kanalisera din guide

Sitt eller ligg ned så bekvämt som möjligt. Fokusera en stund på din andning. Andas långa, djupa andetag.

Föreställ dig att du befinner dig på en plats, som ger dig trygghet och kärlek. Den här platsen är bara din och du vet att här kan ingenting skada dig.

Se dig omkring. Vad ser du? Finns det något speciellt framträdande på din plats? I så fall, vad är det? Betyder det något för dig? Ta dig tid att känna in med alla dina sinnen.

En liten bit fram, framträderen dörr. En speciell dörr, som finns till enbart för dig och din guide. Du går fram till dörren och öppnar den. Där innanför, ser du en fantastisk trädgård. Vackra träd och blommor. Fåglar som kvittrar och solen värmer ditt ansikte.

Under ett träd står det någon. Det är din guide.

Din guide går fram till dig. Nu möts ni.

Vad känner du? 

Fråga din guide vad den heter. Om du inte får något namn, så gör det ingenting. 

Är det han eller hon, eller är din guide något annat väsen?

Sätt dig en stund med din guide. Fråga om ni har något gemensamt förflutet. Har ni levt tillsammans? Finns det något budskap som din guide vill ge till dig? Ta dig tid att vara med din guide en stund.  Fråga din guide, hur du vet att den vill ha kontakt med dig? Hur vet du att det är just din guide som är i närheten? Känn efter om du får en speciell känsla. Eller kanske en lukt. Något som talar om för dig, när din guide är med dig.

När du känner dig redo, tackar du din guide och lämnar er trädgård. Du vet att du, när du vill, kan komma tillbaka.  

Du stänger dörren bakom dig när du går tillbaka till din speciella plats. Platsen som bara är din och ingen annan har tillgång till. När du vill, kan du komma tillbaka hit och du finner alltid dörren till din trädgård, där din guide finns och väntar på dig.

När du känner dig redo, börjar du komma tillbaka till här och nu och du kan öppna ögonen.

Hoppas du finner nytta och glädje med meditationen och jag önskar dig ett vackert möte med din guide. Du kommer välkomnas med kärlek❤️

Ha en underbar vecka❤️

Väl mött! Kram Anna

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Stefan Thulin den

  Tack Anna detta ska jag börja träna på….

  Stefan

  • annam den

   Hej!
   Vad roligt 🙂
   Lycka till!
   Väl mött! Kram Anna

 2. Inga-Lill den

  Hej
  Jag prövade kanalisera och såg att det var en man som stod lutad mot ett träd men fick ett kvinnonamn Rosalin vad betyder det? Vet att jag har änglar med mig genom Reikin men haft svårt att få fram något om min guide vid meditation. Kram

Lämna en tanke